Powered By phpBB....

/templates/името на темплейта ти/overall_footer.tpl отваряш с ноутпад и търсиш текста и го променяш. :wink:

Мдам от там е.
Аз като го промених при мен тоя Boby Dimitrov ми писа гневен постинг че не съм уважавал труда му ...

Botzo каза:
Мдам от там е.
Аз като го промених при мен тоя Boby Dimitrov ми писа гневен постинг че не съм уважавал труда му ...
То големият труд наистина,
ама и на мен са ми пращали
имейл, че можели да ме съдят
да ми изземели правата да
ползвам PHPBB и такива ред
глупости, докато не си върнах
оригиналното CopyRight на мястото.
:?

аз пък ако правя такива неща си добавям един текст от мен и другото си го оставям дори и десинга на темплейта ич ми не .. нека си пише квото си иска :?:

Никого не могат да съдят по никакви закони.
Ако темплейта беше платен и при тегленето му има условие някой неща да не се променят, тогава да. Но при положение че е гратис то тогава всеки може да си го пипа без проблем.

Иначе по същия начин както аз съм пуснал един урок тук да заплашвам всеки който си го сложи че ще го съдя. Ако искам да седи както ми харесва на мен то няма да го предлагам безплатно, а ще го продавам.

Това е. Не се страхувайте от съд.

Еми за тва Translated by Bobi Dimitrov, просто променя6 там някоя дума при превода и няма да има право да ти се отваря :)

Botzo каза:
Никого не могат да съдят по никакви закони.
Ако темплейта беше платен и при тегленето му има условие някой неща да не се променят, тогава да. Но при положение че е гратис то тогава всеки може да си го пипа без проблем.

Иначе по същия начин както аз съм пуснал един урок тук да заплашвам всеки който си го сложи че ще го съдя. Ако искам да седи както ми харесва на мен то няма да го предлагам безплатно, а ще го продавам.

Това е. Не се страхувайте от съд.
Гратис.. а ... еми като е фрее темплтейта и пхпбб2.. не трябва да го сменя..
Дай да го направят 50$ и ще видим вече кои ще има ... :idea:

caka7a каза:
Еми за тва Translated by Bobi Dimitrov, просто променя6 там някоя дума при превода и няма да има право да ти се отваря :)
Да и така става. Особено онова съобщение когато има бан - "вие сте изгонен от този форум". Аз изцяло съм го сменил.

Back
Горе