PS-Проблемациика!

morkov4o

Registered
Здравейте хора! Качих си днес фотошоп . И кво да видя :) така ми лага :С направо да кажем background да сложа и оп забива :)
Айде моля ви дайте един принт :Д какъв е проблема :С Някой имал ли е подобен и ако да ,как го е оправил .

ЕДИТ: Не е защото ми е слабо пц-то :lol: ,на стария даже трагваше без проблем ...

Пробвали да го преинсталираш? И да висиш пак ?
Едит://
Реснали Щайгата :lol: :lol:

Пробвах ! :lol: Щайгата ми е от 4 дни :lol:

И нестава ?И само ПС ди бози ? Такали ?
Като го пуснеш,пусни и ТАСК МЕНИДЖАРА и виж дали всичко си работи нормално,антивироса,СКАЙП ....... и др. да ли си дърпат от ресурсите ноемално.
А Уиндоулса ти на колко време е приблизително.

Сложил ли си си всички драйвери към дъното и видео картата! Провери да няма някакъв проблем с RAM-паметта. Това забиване става доста, често от нея. Пусни и един MemTest и кажи какво е положението!

crazy_dog каза:
Сложил ли си си всички драйвери към дъното и видео картата! Провери да няма някакъв проблем с RAM-паметта. Това забиване става доста, често от нея. Пусни и един MemTest и кажи какво е положението!
@crazy_dog - как се пуска този мемтест ?
@morkov4o - направи това което ти каза crazy_dog

index, memtest е много малка но доста ефективна програма която тества RAM паметта под дос. Вече има тестови програми и дирекно на Windows да се тества, ама дос си е дос! :)
Та първо трябва да си изтеглиш програмката. Тя е freewear. Ето ти линк: ТУК
После трябва да я сложиш върху дискета или флаш памет. да рестартираш компютъра, слагаш от BIOS-а да ти зарежда флопито/USB - то (взависимост от това на какво си записал програмата, може и на CD). Запазваш промените и рестартираш пак. После автоматично се зарежда програмата от устройството и започва автоматично без да го бараш да тества. Ако искаш може да си направи и настройки, но ако не ги разбираш не ги барай по - добре. Ами това, ако има нещо друго питаи! :?:

А дали не ти е просто слаб процесора?
Ето страницата на теста с обяснения http://www.memtest.org/

crazy_dog каза:
index, memtest е много малка но доста ефективна програма която тества RAM паметта под дос. Вече има тестови програми и дирекно на Windows да се тества, ама дос си е дос! :)
Та първо трябва да си изтеглиш програмката. Тя е freewear. Ето ти линк: ТУК
После трябва да я сложиш върху дискета или флаш памет. да рестартираш компютъра, слагаш от BIOS-а да ти зарежда флопито/USB - то (взависимост от това на какво си записал програмата, може и на CD). Запазваш промените и рестартираш пак. После автоматично се зарежда програмата от устройството и започва автоматично без да го бараш да тества. Ако искаш може да си направи и настройки, но ако не ги разбираш не ги барай по - добре. Ами това, ако има нещо друго питаи! :?:
Аз съм го настрой на ауто боот, като гледам скриина на тази програмка ми прилича на това което и при инсталацията на Виста и Сусе го има.И най-много ме изненада ,че го има и на двете системи.
Сега ще го пусна отново.
10х crazy_dog
За мене лично най-добрата програма за изваждане на данните на Процесора е :arrow: ЛИНК :arrow: CPUz :arrow:

Преинсталирай, провери за сапай и ад уери, които е възможно да бавят компа ти. Виж дали имаш достатъчно място на партицията, в който си го инсталнал шопа. Всичко е възможно :)

Back
Горе