Radio Fix

deam0n

Moderator
Екип
От днес 8 Август 2009 г., стартира сайта на онлайн радио Fix. Сайта има няколко полезни функции, с които можеш да обменяш информация с другите потребители и dj водещите, да ги поздравиш с някоя песен или да научиш дневната програма.

Официалното откриване на радиото ще бъде ноща на 16 срещу 17 август.

Radio Fix

Не ми харесва особено.., а и песните в какъв стил са.., че не ми се пусна Player-a на сайта :?:

deam0n каза:
В момента колегата пуска minimal

ЧАЛГА ЧАЛГА и пак чалга имах радио с едни фр, но се отказахме ако нямаш 24ч работещ сървър не се захващай по-добре :- ))

hackera каза:
deam0n каза:

ЧАЛГА ЧАЛГА и пак чалга имах радио с едни фр, но се отказахме ако нямаш 24ч работещ сървър не се захващай по-добре :- ))

Имаме си такъв сървър :) Сега донаправяме няколко неща за да е готово всичко до откриването на радиото :)

deam0n каза:
hackera каза:
deam0n каза:

Имаме си такъв сървър :) Сега донаправяме няколко неща за да е готово всичко до откриването на радиото :)

екстра :?:

dashe каза:
Бавно зарежда нещо сайта. :?

Да, забелязахме това. То е от статистиката отностно онлайн слушателите на радиото. Ще се опитаме да я оправим.

На тая машина върви само сървъра който стриймва в нета, на него няма файлове с неуредени авторски права. Вече кой и от къде подава сигнала за стриймване да ходят да търсят...
Та по темата дизайна ми харесва, семпъл и хубав. Само нагоре и по-малко чалга :)
ПС: Версията на Kato на Are You Gonna Go My Way направо пръска

Радвам се, че радиото ви харесва ще гледаме за напред да е още по-добре, сега тече откриването което ще е 3 дена в които ще се пускат нови трак парчета хаус и транс (лек транс) които ева ли сте чували! Дизайна е моя изработка и се радвам,ч е ви допада защото се постарах доста .:)

shotzz каза:
е няма ли да ви фанат тея от нсбоп и да ва глобят, щото аз имам мащина 3 гб рам 320 гб хард и мисял да пускам ма ма е страх от тея от нсбоп
:o

Ами ако си си платил таксата за излъчване, нищо немогат да ти направят...
Друг е въпроса кой я плаща и кой не.
Лошото е че се навъдиха много "любителски" радиа, които не са си платили за излъчване. Дори фирма като НетИНФО и техния Vmusic проект имат неплатени права за някои песни...

Ама нали няма кой да следи за това и всеки казва - Ми те другите не плащат, пък аз ще съм единствения балък.

Back
Горе