[RELEASE] Foxstrike by pok4

Pok4

Registered
Здравейте,
Обещах да релийзна дизайна който направих за Аргос безплатно и го правя :)
Искам само да кажа, че няма да го ъпдейтвам и надграждам, просто го качвам, за да си го ползвате във ваши системи. Качвам го с всичко, даже и с темплейт суича.

Live demo: https://argoscms.pw/demo/new/
Демо:
Xr42zLF.png

Темплейта ще бъде интегриран съвсем скоро в Аргос, като за него ще има специални екстеншъни, които ще съживят системата за приятели/врагове в phpbb3.
Също така ще го кача и в други форуми, за да може повече хора да му се радват (хихихи :))
Да подчертая, че е с валиден W3C код и се изобразява добре и под мобилни устройства. Ползва lg- колoни от bootstrap 5.2.
Ай наздраве, пък каквото стане :)

Последно редактирано:
Много активно работиш по проекта си, но честно казано той е извън областта на моите интереси. Единственото общо между двама ни е и че аз в последните години активно се занимавам точно с уеб разработка. Затова имам предложение - защо не създадеш сайт наименуван примерно като "Портал за разработка на уеб базирани приложения" от който да представяш разработката на проекта си? Така като отделен проект мисля, че ще има по-голям шанс за популяризиране, отколкото този доста слабо активен форум...

От своя страна във въпросния портал и аз ще участвам с проект за бъдещ сайт за онлайн конференции. Естествено това което правя не е поредното копие Zoom и даже почти няма да има много общо с него, но ще става за ползване за целите си...

Домейна и системата са закупени и качени там колкото за демо, аз нямам намерения да ги развивам с нещо, а просто да разгледат системата. Нямам намерения да правя нищо друго освен да качвам нови екстеншъни и темплейти, за да ги разглеждат.
В момента имам клиенти, които ми искат още екстеншъни и ще си плащат, дори един клиент ми дава 300 лв. за екстеншън, който ще сглобя за 2 дни. Просто вече е зависим от мен така да се каже и аз трябва да съм "добричък", за да не стане така, че да кажат, че се дърпам и не мога да помогна за системата, която той си я плати колкото му казах...
Брат ми вика, има такива програмисти, че те правят с вързани ръце и накрая и до админ панела нямаш достъп, ако нямаш контакт с него.
При мен не е така. Пари взимам след свършена работа и "ОК" от купувача, също така предоставям целия сорс код и отговарям на всякакви въпроси свързани със системата или някой екстеншън/модул.

Дизайна вече е интегриран, остава да направя екстеншъна за приятелите. По-късно ще дам демо, остава само да оправя 1 RSS парсер за турнирите, тъй като темплейта го съдържа и ще го кача на демото. Той работи, но нещо във foreach-a като искам да изкарам само няколко резултата се дъни при брояча... Вади двойни резултати.. Ще го оправя :)
+Това видях, че при ховър на потребител на демото не изкарва коректно някоя информация за някои юзъри, които нямат мнения. Там имаше един инър джойн (неосъобразен) от моя страна и го поправих.
Вече има и нов стил на чата, вкарал съм го в ChatReloader.php контролера и се активира с бисквитка. Тоест, ако искате да ползвате другия стил на чата - пускате js cookie и воала! Този стил ще е като този на темплейта в темата. Може да се ползва и за други темплейти.
А може да си пишете още бисквитки и да си вкарвате html какъвто искате...

Благодаря ти за безплатният дизайн. Аз вече го свалих и го запзих :) Отлична обработка елавала

Back
Горе