rnbmania.com - сайт за рнб хип хоп и рап музика

dobrinrusev

Registered
www.rnbmania.com
Сайта е нов може да има малки забележки.Целта на тази тема е не само да ви споделя какво съм направил но и да чуя някоя градивна критика.Моля ако имате някакви идеи пишете.
Иначе сайта е главно за статии за известни изпълнители.

Хмм.. Добре си се справил относно системата, но трябва да поработиш още върху дизайна. Знам, че за такъв тип сайт визията трябва да е леко underground, но твоя опит не ми харесва много. Трябва да вкараш още стил!
Успех!
btw: Харесва ми показването на новините.

Съгласен съм с теб.Но досега работих усилено върху системата.С дизайна трябва да пробвам и експериментирам.Благодаря за коментара

Искам само да съобщя че сайта вече е с чисто нов дизайн.
tedo96 послушах съвета ти - ако имаш време погледни пак сайта и сподели мнение !

Така е по-добре! Препоръчвам ти на менюто да сложиш някакъв hover, защото така седи много дървено. Текста във фуутера не е на правилното място за мен, защото не се чете много добре. Търсачката отново във фуутъра се размества. Този фон с квадратите не е много добро попадение.
Успех!

btw: Надявам се тези мой думи да ги приемаш като съвети, а не като някакъв вид заяждане.

Махни това "Ако искате да рекламирате на нашият сайт моля пишете ни." не поставяй условности...с "ако" сайта е перфектен!

Back
Горе