RQ:Изготвяне на лого за музикален сайт !

cToKaTa

Registered
Ами ако има хора със добра душа и свободно време биха ли ми направели лого със размери 773 x 123 pixels за музикалният ми сайт -
Цък !Относно логото да няма надписи по възможност :) Както прецените !

Ето
logo4.jpg

unknown каза:

Баце уважам труда ти но просто не ми хареса :) Надявам се да разбереш :)!Без задни чувства :)!Относно логото да преобладават кафяво,черно и тъмно зелено и нещо като бакграунд да има говорители :)

стоката това не е толкова.. лошо като идея..
все едно звуковите вални преливат една във друга...
На мен лично ми харесма ама ако го слижиш ще трябва
Да променяш целия дизайн .. :)

абе да ти кажа логото се е добро ама дизайна...честно да ти кажа сложи логото и промени малко дизайна

cToKaTa каза:
Какъв е проблема ?Всеки използва софтуер с който може да работи!
абе да ти кажа не използвай софтуер
по-добре си го направи сам на html ще се научиш и постепенно резултатите ти ще стават все по-добри и ще праиш по-хубави сайтове така обаче няма до постигнеш много голям резултат

ти си рашаваш...
сори зо тва че не е по темата

unt.jpg

Това харесва ли ти ако не те кефи ще направя друго това го направих набързо но за 1 ден ползвам photoshop и... не съм много добър :roll:
http://web-tourist.net/project/anival/asdasdsa.jpg[img]
Ако те кефи малко по-тъмно едитнах това кажи за друго да правя ли др стил? :idea:

Харесва ми цвета (зелено трябва да е ) и шрифта Бива но нещо като баграунд на картинката можеш ли да направиш някви говорители хора нз ;)

cToKaTa каза:
Харесва ми цвета (зелено трябва да е ) и шрифта Бива но нещо като баграунд на картинката можеш ли да направиш някви говорители хора нз ;)
Какви говорители ?Ще стане много грозно според мен ще го направя малко по-готино от това но ако дадеш някоя готова снимка ще се опитам да вкарам но не гарантирам от днеска ползвам фотошоп :oops:

http://web-tourist.net/project/anival/123.jpg
Това целта му беше да са много вълни идващ една след друга (музикални) но не успях да направя ефекта :roll:

Нещо като това -
387269_orig.jpg
- но да преобладава зеленото :0 и черно малко !Така ми се вписва със тона на сайта :) На победителя връчвам ТОЧКА !

cToKaTa каза:
Нещо като това -
387269_orig.jpg
- но да преобладава зеленото :0 и черно малко !Така ми се вписва със тона на сайта :) На победителя връчвам ТОЧКА !
Това е ацки трудно и част от него не е правено

Back
Горе