RQ: Торент тракер хостинг

Dido_net каза:
...какво ще ми препоръчате? Хостинг за тракер? :roll:

За хостинг направо забрави. Питъл съм на места за сървър и дали разрешават такъв сайт и те твърдо НЕ. :wink:

Dido_net каза:

Купи си 1 хард с 300 ГБ( по въсможност, повече ) и един домейн и си готов :D

xainiken каза:
Dido_net каза:

Купи си 1 хард с 300 ГБ( по въсможност, повече ) и един домейн и си готов :D

Само нз зако му са 300 ГБ ?!
Сайта е малак за толкова място.
Торентите са кб-ти :wink:

Ем да ама каде са качва този торент, торента който после се тегли от .torrent файла ? :shock:

Значи 2 ГБ са напълно достатачни :?

xainiken каза:
Значи 2 ГБ са напълно достатачни :?

ми да
това е п2п връзка
то се тегли от някой си комп посредством сайта ,не че да речем филма се качва на сървъра. :)

xainiken каза:
Ем да ама каде са качва този торент, торента който после се тегли от .torrent файла ? :shock:
Не си запознат достатъчно с торент системата, както се каза, нужно е малко място. Всички хостинг компании са преустановили хостването на тркери, има причина затова и тя е в държавния апарат. Внимавай, за да нямаш проблеми с институциите. Ако толкова държиш на това, най-добре изпозлвай чужд хостинг, т.е от друга държава.

Хард имам 500гб, само че - връзката ми е много слаба. Имам в предвид... тук в Хасково, най-високата тарифа е 1024кбита или 2048кбита в секунда... това е доунлоуд.. пък за ъплоуд да не говорим... :(

Ако хостваш в бг можеш да си имаш проблеми с нашите измислени закони. Замундата хостват в холандия при leaseweb.com. Гледай домеина да не е на твое име и не ползвай американски регистратори.

Не ти пречи да хостваш в БГ (стига някой компания да ти даде).
Арената нали пак си е в БГ :)

Мисля че в америка имаше някаде хостинг специално за торент-тракер.

Back
Горе