F flabar Registered 15 Май 2008 #1 Някой можели дами каже процеса на запазване на адена картинка със HTML. Тоест картината да е запазя със формата на html?
Някой можели дами каже процеса на запазване на адена картинка със HTML. Тоест картината да е запазя със формата на html?
E emagi Registered 15 Май 2008 #2 Ако съм те разбрал правилно, отиваш на File от там на Save As и запзваш цялата страница с всичките и "такъми" в някоя папка по твое желание
Ако съм те разбрал правилно, отиваш на File от там на Save As и запзваш цялата страница с всичките и "такъми" в някоя папка по твое желание
F flabar Registered 15 Май 2008 #3 Да е ясно е това но после искам да взема html кода на картината.. това немие ясно как става..?
F flabar Registered 15 Май 2008 #5 ясно но аз съм със photoshop Adobe ImageRady как мога да е запазя във този htm формат..? щощ фото шопа не мие кракнат затуи със тази програма се мъча да запазя картината или поточно да и взема htm кода..?
ясно но аз съм със photoshop Adobe ImageRady как мога да е запазя във този htm формат..? щощ фото шопа не мие кракнат затуи със тази програма се мъча да запазя картината или поточно да и взема htm кода..?