SEO статии и инструменти

muslim каза:
SEO Оптимизация ще се радвам ако споделите мнението си за него, както и да направите някои препоръки!

Сайта е нов и малко постничък, но с времето се надявам че ще понатрупам повечко неща!

По-принцип сайта webg.org ми харесва.
Нямаше нужда да пишеш в коментара, че си гласувал с 10, защото
разваляш удоволствието на всички които искат да те похвалят. :?

Дано на повечко хора се хареса!

Иначе труд ще полагам и полагам вече, но незнам дали SEO оптимизацията може да събере достатъчно голяма аудитория! Но това май най-вече си зависи от мен :)!

Много полезна информация има в този сайт - харсва ми :?: , но се надявам да не си взел тази инфорамация от некъде...

Foxy каза:
Много полезна информация има в този сайт - харсва ми :?: , но се надявам да не си взел тази инфорамация от некъде...

В повечето случаи информацията е преведена и подбрана от чужди английски материали, плюс много авторски неща като допълнение.

Хубаво е като се чуе някой добър отзвук за сайта :), надъхва се човек. Ще взема тия дни да го понаблъскам с материали.

Иначе ще почвам от сега нататък само английски сайтове да правя, че с българскте много малко пари падат от адсенс.

Благодаря на всички изкачзали мнение за сайта, ако имате препоръки, критики или каквото и да е там не се колебайте да ги споделите.

Back
Горе