Simpati4ni.com

sniperbg

Registered
http://simpati4ni.com

Темата на сайта е запознанства / намери приятел :) .

Кажете си мнението .

Има доста грешки ...

А готова система ли е?
Щото видях някой работи на английски и може още да не са преведени. ;)

сайта е супер само дето като го видях и трябваше да се скрия под масата ква е таз лелка дет се пули на първа страница :!:

Готова система е.

Лелката се пули, щото се бъгна функцията за последно регистрираните и са се мъча да го оправя .

Идеята за сайта е добра, според мен. И домейна си го бива. Поне не е -bg щото много такива се навъдиха :)

winbooz3 каза:
sniperbg какво да отценявам готова система http://www.vldpersonals.com/ разбирам да си преработил кода 60-70% ми и това не си направил и е пълен с грешки :P

Стига си завиждал бе момко. Аз поне съм си закупил софтуера, а не съм го откраднл от най-близкият варец форум както ТИ и не съм осрал труда на хората, като напиша powered-by еди кой си сайт . Темплейта съм си го преработил доста и съм добавял екстри, а не като някои хора да променя само текста на логото и вече са си написали сайт . Както забелязваш не е на безплатен хостинг и домейна му не е с 146 букви, само за да спестя 10 лв за домейн . Спри да завиждаш и си оправяй собствения сайт, че има още доста работа по него .

кой завижда е ти или аз май си ти и полека да си я купил ти системата стига се излага :wink:

Уинбоз, честно да ти кажа, сам се намаца.Той човека си е казал че е готова системата, ти се опита да изклинчиш че сам си си я писал.И е направил повече промени от теб.Неговия сайт определено има бъдеще.Твоя, незнам.

Smirnoff да си гледаш работата и да си затваряш устата повече да не сгафиш някаде разбрали :wink:

айде сега избийте се.
май въобще не четете това което пише при пускане на отговор тука

Правила на форума!!!!
Този форум е за безплатна реклама!
Забранени са критики към рекламирания сайт.
Може да давате само препоръки!

купил си го е човека значи може да си пише квот иска.
вие го разкъсахте....

Back
Горе