Slides.bg - споделяне на презентации, документи и е-книги.

StormBreaker

Registered
Имам удоволствието да ви представя проекта slides.bg !
Става въпрос за най-новия уеб сайт, чрез който можете да споделяте, оценявате и коментирате презентации, офис документи и т.н. Голямо внимание сме обърнали и на социалния аспект на сайта.
Той е плод на труда ни с Любомир Стоянов. Как сме се справили, вие, потребителите, ще прецените:

http://slides.bg/

Към сайта има и блог, който ще бъде обновяван с новини, нови функции, помощ при работа със сайта и т.н. Той се намира на адрес:

http://blog.slides.bg/
Повече информация за сайта тук: http://blog.slides.bg/92/slides-bg-online/ или направо влезте и разгледайте :)

Очакваме мнения и ако имате презентации, е-книги или документи, които вие сте правили ви подканваме да ги качите :)

Честно да ти кажа ахнах щом видях сайта! Перфектен е! Пожелавам Ви много успех! :)

Поздрави, iCreatives!

Не знам за идеята, но дизайнът е изключително силен. Това го твърдя при условие, че по принцип съм много голям критик.

Благодарим Ви за хубавите думи, ценим вашата подкрепа!

Аз искам да благодаря на Георги, който стои зад целия код на сайта. Справи се перфектно. Надявам се скоро да пуснем още благинки, които да ви зарадват.

Също така можете да ни следите във Facebook или twitter

Ще се радваме, ако споделите какви трудности сте изпитали при ползването на сайта, така, че да ги отстраним. :)

Браво за сайта и успех !
Една препоръка, не го правете - 2-ро помагало(в добрия смисъл го казвам)!

ArchangelS каза:
Браво за сайта и успех !
добра идея - направете го като помагалото - да могат да се качват реферати, съчинения и т.н. но да са безплатни :)
ще има огромен успех

Вече изказах мнението си на StormBreaker и bubust относно сайта в скайпа, но все пак да се повторя.
Според мен е супер и в отношение дизайн и в отношение функционалност.
Тематиката на сайта е добра, което предразполага за неговото бързо развитие.

Пожелавам Ви успех. :)

kriss каза:
ArchangelS каза:
Браво за сайта и успех !
добра идея - направете го като помагалото - да могат да се качват реферати, съчинения и т.н. но да са безплатни :)
ще има огромен успех

Няма никакъв проблем да качвате такива материали, единственото условие е вие да сте авторите или да имате право да разпространявате.
Всичко, на което вие сте автори и е в един от позволените формати може да бъде качено (стига да не е с неподходящо съдържание, разбира се).

Благодарим на всички за топлите думи. :)

Много ми харесва. Като се понапълни с материали ще стане още по-добре. На някои категории има твърде малко и изглежда някак си празно от едната страна. :?:

topchokt каза:
Браво! Страхотен е сайта.
Страницата за добавяне на материали малко се разтяга, ето виж за какво говоря.

Много странно. Случва се само при операта. Параграфа има зададена ширина, другия текст го wrap-ва, само изброените разширения не ги пипа.
Като махнах точките го пренася вече нормално.

Аз да се похваля, че вече сме медиен партньор на семинара "Интернет маркетинг с нулев бюджет" организиран от Web and events.

Имаме си и английска версия на сайта, а скоро ще добавим още 5 езика.

Евала откъм дизайн, идея и реализация.

Само остана да си валидирате хтмл-а и сте бомба :)

MaLa_NocHe каза:
Евала откъм дизайн, идея и реализация.

Само остана да си валидирате хтмл-а и сте бомба :)

HTMLа на началната страница (за другите не знам) е валиден, не че е голям проблем да не е. Никой няма да каже: "тоя сайт е с невалиден код, няма да го ползвам" :)

Back
Горе