Smooth Board Forums

Ще ти пратя ЛС ако беше някой друг нямаше да му кажа, но и ти един път ми помогна ;)

mitko876 каза:
кво можеш
аз сам
AciDPoweR
Еми знам PHP и HTML много добре.Имам някви познания в Mysql и съм горе-долу добър с Photoshop.CSS владея добре...това е мисля

Всички мнения и теми във форума бяха изтрити.
Причината за това е, че постоянно се добавят нови неща и в базата данни беше станало мазало ;)

Много странно. Форума вчера работеше перфектно! Някой е правил глупости тая нощ :x . Само да разбера кой е и ако не е от екипа такъв банан ще лапне, че сват ще му се завие :x :x :x :x ... :evil: :evil: :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

soul аз и дидо цяла нощ бяхме на линия май тука във форума.
Гледах, че бяха наслагани бутончета EDIT на някой мнения и теми със заглавия <on script... некви такива. Мислех, че са ваши проби. Това ли е бил проблема или нещо по-сериозно е станало ?

Не, това не са били наши проби :wink: .
Това беше проблема. Преди малко делнах този юзер (бяха 3 или 4) и мненията и темите му. Също така и временно махнах възможността за регистации от съображения за сигурност. Като намеря решение на проблема пак ще ги пусна (утре или в други ден)

Имаше много мнения Ейй тая тема няма да я види никой и аз ще псувам ... или нещо такова ;) Ама беше шеговито написано и мислех, че е на някой от екипа ;)

абе тази форум система си става много добре обаче си прилича на обикновен форум предполагам че може да стане мн по добре ако е нещо съвсем ново да няма нищо общо с обикновен phpbb но пък незнам вие решавате.....

Има тема за предложения.Тя е за да разберем какво искате да видите и ние ще се постараем да го направим.

Работя по админ панел :) . Като го позавърша, ще си направя един бекъп и ще ви дам ацц да го видите :)

Такааам... Има много новости по-форума... ама са толкоз много, че не ми се изброяват... :wink: . Могат да се забележат почти веднага ;) . Почкъсно може и да ги изброя :wink:

Аз мисля че е още рано!
Сори че пак отварям дума за бутоните,ама като ги видят всички ще кажат че това е някаква измислица!
И направи логото на форума да е линк към началото на форума :wink:

И инсталационни работи :)
Наистина както каза NetCutter, има още по какво да се работи по бутоните.

NetCutter каза:
Абе Лирикс, нали имаш Фотошоп!
Спретни едни бутончета!
Аз се водя по дизайнта, ама тия тука нещът да правя по добри картинки :lol:

Back
Горе