Smooth Board Forums

На мене ми харесват, въпреки че наистина си отразял малко сенките!
Сега остава и да барнеш некои бутони като "Напиши Ново мнение" и нещо от тоя род :)

Новини:
  • Времето и датата на пускане на мнение / тема се записва по друг начин.
  • Времеви зони според времето на сървъра ... тоест трябва да напишете числото колкото е разликата м/у вашето време и времето на сървъра ... при мен е 8
  • Доста по добър и лесен за ориентиране админ панел
  • Активни регистрирани потребители ... При неактивност от 5 мин. се отписват.
  • Мааааалко променен скин на форума (1 картинка :wink: )
  • Администратора може да променя на всички потребители мненията :twisted:

Новости:
  • Показване на потребителите, който са онлайн. Админите са с червено, потребителите с черно. Скоро ще могат да се добавят долу с какъв цвят да се показват потребителите от различните групи (Като се нарави и това :D ).
  • Променени са личните съобщения. Най горе се показват колко са непрочетените. Също така се изреждат и по дата на получаване... Най новото е най-горе. Има опция и за триене, но още не е сложена.

Браво , готин форум , ще го пускаш ли за сваляне в интернет или е само за лично ползване :) :) :D :D

Хмм защо като не съм логнат показва "Лични съобщения(0)" :shock:
Мога да изпращам съобщения и да отивам във "Входящи лични съобщения",мисля че това трябва да се оправи :)

Новости:

• Оправен е бъг с показването на последния регистриран потребител.
  • Оправен бъг при показването на таблицата на главната странижа
  • Нов дизайн при показването на темите
  • Jump Menu ккъм другите раздели

Новости (тоя път не са много. просто не ми остава време :roll: ):

• Не ми хареса Smarty ( http://smarty.php.net ) и скиновете се правят сега в пхп формат... аз поне не виждам никаква, ама никаква разлика. Даже бих казал, че по ми харесва така :)
  • Има 2 скина, но засега са само за главната страница ... :roll:
  • Малко пооправени бъгчета
  • Скин система

Като влезна в някоя тема , няма линкове към индекса и раздела в който се намирам ... направете го :D
Пример -
web-tourist.net Форуми -> Презентации

Както е тука :wink:

Мисля да пусна форума на фрее хостинг... Да може да се хоства на soul-design.org и да има опция ДОКЛАДВАЙ БЪГ ... Според мен така много по лесно ще го изчистя от бъгове... Какво мислите ? :roll:

Soul_Stealler каза:
Мисля да пусна форума на фрее хостинг... Да може да се хоства на soul-design.org и да има опция ДОКЛАДВАЙ БЪГ ... Според мен така много по лесно ще го изчистя от бъгове... Какво мислите ? :roll:
мисля че е доста добре
дано стане доста добър и дебъгнат разбира се :)

Емииии кфо да кажа добро,хубаво форумче става :lol: :lol:

Soul_Stealler
можеш ли да кажеш горе доло кога ще излезне първата версия на форума да знам дали да я чакам или да инсталвам phpbb2

Back
Горе