Soul_Stealler
Registered
Какво мислите за портала ? :roll: Добре ли стана ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
ол извинявам се помислих че темата е пусната преди сего (тази в дата)Soul_Stealler каза:radoeminem ми е ника с който се регнах в датата преди много време, тъй като не можах да измисля друг, който да е свободен![]()
:lol:Моля не си слагайте горе посочените скинове, който са в процес на разработка, тъй като може да не успеете да си върнете стария обратно. Ако това се случи ми пишете на ЛС
Soul_Stealler каза:Ето така трябва да изглежда инсталираната алфа версия на форума.
ЛИНК: http://soul-design.org/sdforums/versions/alpha/index.php
Anonymous каза:?????????? ??, ?? ???????????? Smooth Board Forums.
??? ??????? ???? ?????????, ????? ?????? ? ??????????? ????? ? ??? ?????? ?? ???????? ??????.
??? ????? ???????, ?????????? ?? ???????? ?? ???????? ??????? ?? S.B.F., ????? ?? ???????? ?? ???????? ???????? ? ????? ?????? ? / ??? ?? ?????? ? ?????????? ?? ?????
----------------------------------
Blagodarim Vi, che instalirahte Smooth Board Forums.
Ako vijdate tova syobshtenie, znachi vsichko e instalirano dobre i Vie mojete da polzvate foruma.
Ako imate vyprosi, chuvstvajte se svobodni da polzvate mrejata na S.B.F., koqto shte namerite na glavnata stranica v admin panela i / ili pitajte v oficialniq ni forum
Soul_Stealler каза:На някой версии на MySQL си излиза на кирилица като се импортне, но на други не. Затова съм го написал и на латиница![]()
Player_pz каза:Soul , може ли да се пробвам да му направя един дизайн ако ми остане време ...
Player_pz каза:Soul , може ли да се пробвам да му направя един дизайн ако ми остане време ...