Smooth Board Forums

Да верно щеше да я пускаш преди бая време ама...
Ако вече си я пуснал дай линк към форума да го сваля!

Знам че преди доста време щеше да се пуска, но все пак се стремим да се пусне нещо свястно като 1ва алфа, за да направи добро впечатление :)
Все пак има доста форум системи и искаме нашата да се издигне по нависоко в ... хммм... иерархията :) .

Ето малко новости:
Линк към темата: линк
  • Форума вече работи с cookies :]
  • Оправени са бъгове по преобразуването на bbcode в html:
    Вече работи quote в quote.
    Работи и като се цитира потребител. т.е. quote=S_Soul
  • В cookies се слага специален key, който не позволява да има повече от 1 човек логнат в даден акаунт. Ако 2ри човек влезне в акаунта, първия придобива статус на Анонимен.
  • Оправени са бъговете по излизането от акаунт.
  • Менюто е преместено от ляво, за по голяма удобност.
  • Добавена е опция за промяна на заглавието на дадена тема.

Ако може, нека някой да пробва някакъв вид exploit чрез cookie, за да съм сигурен, че не съм сложил някоя дупка :)

Soul_Stealler каза:
Ето малко новости:
Линк към темата: линк
  • Форума вече работи с cookies :]
  • Оправени са бъгове по преобразуването на bbcode в html:
    Вече работи quote в quote.
    Работи и като се цитира потребител. т.е. quote=S_Soul
  • В cookies се слага специален key, който не позволява да има повече от 1 човек логнат в даден акаунт. Ако 2ри човек влезне в акаунта, първия придобива статус на Анонимен.
  • Оправени са бъговете по излизането от акаунт.
  • Менюто е преместено от ляво, за по голяма удобност.
  • Добавена е опция за промяна на заглавието на дадена тема.

Ако може, нека някой да пробва някакъв вид exploit чрез cookie, за да съм сигурен, че не съм сложил някоя дупка :)
Браво

честно да ти кажа от експлоит не разбирам но така не е ли опасно да се ползва куки
не е ли по добре да се направи както е тука "Заключване на акаунт" самоче заключването да е по IP и друга парола коята да е различна от тази с която се е регнал
и още нещо
не е ли по добре да е quote="S_Soul" за да се избегнат бъгове с странни именакато например "]|[, [/] и т.н."
това е което според мен трябва да се подобри

пп доста добре се справяш с форума :) :)

mizarck каза:
Браво

честно да ти кажа от експлоит не разбирам но така не е ли опасно да се ползва куки
не е ли по добре да се направи както е тука "Заключване на акаунт" самоче заключването да е по IP и друга парола коята да е различна от тази с която се е регнал
и още нещо
не е ли по добре да е quote="S_Soul" за да се избегнат бъгове с странни именакато например "]|[, [/] и т.н."
това е което според мен трябва да се подобри

пп доста добре се справяш с форума :) :)

Щом съм направил 20 посещения през ноща, и нито едно хакване ... значи май работят кукитата :)

Тва със заключването на акаунт може да се направи, но според мен ще е повече като add0n за форума.

Прав си за тва с quote, току що го пробвах. Ех сега ще се опитам да го оправя. :wink:

Радо иска ся нов админ панел като този на IPB(най-новата версия).Иначе незнам да има нещо още да се први.Май имаше един проблем с киирилцата на dbто но незнам дали не е отстранен.

Е сега ще излезне,че ги копираме.Дай да пуснем така форума а пък ако усерите харесат тоя админ панел здраве да е.

Днеска нямах много работа (да бе ...) и затова направих доста промени по кода и най-вече по дизайна.
По-късно може да ги изредя промените, но не и сега, защото се уморих вече.
Няма начин да не ги забележите.
Ако някой види бъг моля да каже ;)

линк: http://www.soul-design.org/sdforums/

Аз също имам интерес.Скрипт за последни теми има ли?Щото ако няма ще е хубаво да напишите.

Искам да видя дали ще харесате така да са полетата за edit в админ панела, за да знам дали да продължавам нататък или да ги повам отначало.
Направих ги с AJAX.

1. Как изглежда без нищо да е натиснато:

2. Как изглежда ако нещо се натисне:

Ако се натисне "Промени" данните се променят, но страницата не се refresh-ва :)

Е ?
Какво мислите ? :roll:

Back
Горе