SpaceForce

SuCcEsS

Registered
SpaceForce™ за сега е с поддомейн но до края на тази година мисля че ще успея да си купя един домейн! Другото което е за сега до някъде е на БГ а останалото е на Руски но скоро и това ще се оправи :)

Браво.. сега ще я пробвам че и без тва нещо ми се цъка някоя игра :) видях че си сложил банер :) ;)

http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=19157

Са докЪто я схвана :) някви сгради строя .. ама закво и аз незнам :shock: ххихи

Вulfleet не сте ли играли бе ?
Тва е същото , само дето екипа на Bulfleet са променяли много .
:wink:

SuCcEsS е направил нов дизайн на началната страница не че е нещо особенно но все пак е по добре от колкото в началото а относно него къде се губи някой снае ли

Само на мен ли ми се е бъгнало или е на всички не се показва брояч, кога е готова сградата? :shock:

luudman каза:
Само на мен ли ми се е бъгнало или е на всички не се показва брояч, кога е готова сградата? :shock:

05ba28b17f.jpg

Аз съм с мозила! Може и да е от самия мен, защото на скоро ми се бъгна и нито картинките излизат във phpbb2 дето ги слагам, нито JS! :cry:

Пак е правил промени в играта и започва да добива някакъв вид!
Казах му за фонта на SC и го е сменил тоз ми изглежда по готин вие как мислите :)

SuCcEsS каза че щял да му зима домейн, но нямал пари в момента и когато успеел да намери щял да му земе един но се чудел какъв да е .com , .net или .biz

Back
Горе