spam

ivko каза:
Предлагам изработка на уеб сайтове,възможно най-ниски цени! От 20 до 100 лв,за повече информация или предложения можете да ми пишете на e-mail: vivamedia@abv.bg или skype: vivamedia2 Очаквам ви! :)

Искрено се надявам да се шегуваш :)

какво се шегувате, човека иска някой лев :D(за 20 сиг html таблица с 2 цвята и текст)
аз например продавам музикална система писана от мен за 50 лв..

Не виждам проблем в цената, сваля 1 хтмл темплейт пъха малко текст в него прави 1 лого и няколко картинки на Photoshop и ето ти го сайта.

ако в цената влиза текста уникален,може и уникализиран и качването на някой фрее хостинг :) + добавянето му в 50-тина бг директории +социалките
може да ми драсне на лично с цена за между 50-100 броя всеки с различни текстове и хостинг :)
може и блогове в различни фрее блог системи да прави :)
важно ми е уникален текст + добaвянето в директории

не си правя майтап

g_shopov каза:
ако в цената влиза текста уникален,може и уникализиран и качването на някой фрее хостинг :) + добавянето му в 50-тина бг директории +социалките
може да ми драсне на лично с цена за между 50-100 броя всеки с различни текстове и хостинг :)
може и блогове в различни фрее блог системи да прави :)
важно ми е уникален текст + добaвянето в директории

не си правя майтап
Забавен си като смъртта :D :D

Аз не виждам защо се ебавате със човека?Не ви хареса не пишете..Гат даммит...Или сте станали доста велики? :? :wink:

dashe каза:
Аз не виждам защо се ебавате със човека?Не ви хареса не пишете..Гат даммит...Или сте станали доста велики? :? :wink:
Точно! Какво ви бърка вас момчето за колко пари работи? Според вас кое е по-добре да стои без работа или да направи сайтче, от което да вземе 50лв?

ама аз съм сериозен бе
човека е казал между 20 и 100
аз казах какво ми трябва и за приблизителната бройка да ми прати цена ако ми хареса цента защо да не си поръчам

няой от вас сигорно знаят какво е сателит на главен сайт и как се прави
аз си търся точно това

Поздрави

Back
Горе