Timeline - новият FB профил

deam0n

Moderator
Екип
Има 7 дневен тестов период преди да го пуснат официално

https://www.facebook.com/about/timeline

https://www.facebook.com/deam0n?ref=tn_tnmn

Харесва ли ви?

Добре изглежда. :) Прави доста по-удобно разглеждането къде кога си бил, какво си правил, който не е много добре, но...
А как да си го включа сега, за да видя как ще изглежда, а не направо да ми го пуснат другата седмица?

Промяна:
Открих от къде. :D

Аз го имам от октомври някъде, създаваше се приложение от страницата за програмисти и се пуска. В началото ми беше доста объркано :)

plamen_003 каза:
Активирах да го разгледам, но сега как да го махна?
И аз се прецаках така. мисля че е перманентно. ФБ не са от типа хора който да ват да се пробва. Те дават и те оставят да се гърчиш.

index каза:
plamen_003 каза:
Активирах да го разгледам, но сега как да го махна?
И аз се прецаках така. мисля че е перманентно. ФБ не са от типа хора който да ват да се пробва. Те дават и те оставят да се гърчиш.

Гърча сеее, многооооооо...... :D

Помогнете ми, искам да го махна. Като пускат такива неща тия от FB трябва да пишат по 1000 страници книжка - Facebook NEW FEATURE For Dummies. =)

Fakeheal каза:
Помогнете ми, искам да го махна. Като пускат такива неща тия от FB трябва да пишат по 1000 страници книжка - Facebook NEW FEATURE For Dummies. =)

Също и успокоителни, тия тъпи добавки предизвикват много rage у много хора :roll: Най-лошото е, че няма какво да се прави и ще трябва да се свиква... Който го е измислил и които са го одобрили, да ги уволнят... Алогично е, мамка му :@ да го правят така сложно - черта по средата и хаотично разпределени боксчета.

С всеки изминал ден или по - точно с всеки изминал ъпдейт(горе - долу си съвпадат) се убеждавам, че не се стараят интерфейсът да е по - лесен, а по - ефектен. Лично като потребител, а и като програмист предпочитам по - минималистичния дизайн и като цяло не претруфените дизайни и особено се дразня, когато видя(най - често в тези големите социални мрежи/портали) функции, които абсолютно никога няма да използвам. Започвам да се чудя защо и го правят? Половината хора, които лично аз познавам и са ми приятели не са на ти с техниката и по - специално програмирането. Някои могат да влезат само в сайтове за гледане на видео и да чатят, следователно е излишно усложняването на функции/портал/система/дизайн. Това според мен ни доказа и екипът на YouTube.

На мен ми харесва подредбата..Боксчетата не са хаотично, а хронологично разпределени според мен. Самото пространство се използва по-практично и заради двете колони от боксчета. Не е толкова сложно.

Header-а на профила също е направен много добре.

deam0n каза:
На мен ми харесва подредбата..Боксчетата не са хаотично, а хронологично разпределени според мен. Самото пространство се използва по-практично и заради двете колони от боксчета. Не е толкова сложно.

Header-а на профила също е направен много добре.

Честно казано само хедъра ми хареса :( А иначе е хаотично, защото постоянно очите ми трябва да шарят наляво-надясно, докато досега беше само надолу, надолу, надолу. Ако можех с удоволствие щях да спра да влизам в тоя фейс...

tedo96 каза:
И аз го активирах. :)
ЕЕЕ : )
Само аз ламера не мога го активирам , уш правя всичко ама , FAIL :shock: :P :D
Едит:
BTW така ли го правите?
http://techcrunch.com/2011/09/22/how-to-enable-facebook-timeline/

От първия линк в темата се активира. :D Сериозно! Просто натиснах зеления бутон, мисля, че най-долу беше, или най-горе, не си спомням. :wink:

Back
Горе