TRW 17

BahFullFen

Registered
Да сте чували за TRW 17 ($12,900) ? Стандартно буферите не падат под 20Hz (това е и прага на чуваемост на човек), но TWR 17 може да звучи много надолу - до 1Hz (въпреки че не се чува, удърната вълна се усеща много добре от тялото и вибрациата от целия квартал). Практически няма изкривяване. 1Hz е диапазон на ядрен взрив, свръхзвуков двигател ... За разлика от стандартните буфери, които компресират въздух в кутията (касата) този компресира въздуха в цялото помещение и създава удърна вълна от невероятен калибър. Цялото помещение се превръща в гигантска баскаса! И ако сте в нея съвсем наистина можете да експлоадирате от честотата на вибрациата ! Иначе модела НЕ СЕ МОНТИРА в стаята която се ползва именно заради това, че гарантирано ви разпраща мозъка по стените Монтира се от специалисти в мазе или друго помещение, което ще е вашата баскаса (макар че реално ще се ползва от разни музикални турнета, но може да има и маниаци да си правят земетресения у тях). Има малки модели за кола или стая в която сте!

RWimage4.jpg

ТОВА НЕ Е ВЕНТИЛАТОР ЗА ОХЛАЖДАНЕ, а най-плътния и мощен генератор на бас! Музиката се подава на мощния мотор, който поддържа равномерни обороти на витлата (17") и оборотите определят силата на звука. Отделно компютъра за да генерира вече не силата а честотата на звука пък задвижва ъгъла на витлата и от там силата на изтласквания въздух за компресия и съответно звук.

Soul_Stealler каза:
Това съобщение е пуснато по почти всички форуми. Мн яко ;)
Ами и аз го копнах от др. форум така,че немисля да слагам от де съм го копнал.

Ако няма източник трябва да трия темата :( .Или дай от този форум дето си го копнал или намери истинският източник.

staf каза:
Ако няма източник трябва да трия темата :( .Или дай от този форум дето си го копнал или намери истинският източник.
Утре ще му търся истинския източник,че сега нещо ме мързи или по скоро ми се спи.

Back
Горе