Ublock origin

Pok4

Registered
Това е нещо Велико!

Поддържа филтри и може да премахвате всякакви елементи от даден сайт. (css/js/html)

Работи като експлойт.(естествено само при вас)

Предназначен е за премахване на реклами.
Наскоро, понеже един стар приятел е във Франция и искаше да гледа фифата и експлойтнах aesport (dot) tv.

Освен, че вече може да гледа безплатно, даже и бутона за fullscreen го открих, тъй като беше скрит.
Ако се зачетете какво може и какви филтри и настройки има, ще бъдете много доволни и ще го инсталирате винаги.
Филтрите може и сами да си ги пишете.

За горния спортен лайв стрийм си ги написах аз, но няма да ги споделя, тъй като ме е страх да не го фикснат. Ако кода се извежда с Аякс - добавката няма да се справи, тъй като кода се изкарва динамично. Това, което може да се манипулира трябва да е вече в сорс кода.

Може да:
Премахвате/добавяте/заменяте css/js/html.

За андройд само под firefox...

Еха, мерси много. Доста по-адванс ми идва от адблокъра, който прецаква и някакви JS функции на дадени сайтове. Наскоро някой през Chrome не му се показваше бутона за публикуване на точно xenforo форума.

Иначе аз лично колкото и скучно да звучи, не ползвам поради факта, че на мен са ми важни да гледам рекламите. Така де сверявам си часовника, а и съм и леко диджитал маркетинг човек, та не мога да си позволя каквито и да е блокове на реклами. За други досадни неща за момента не се сещам, като изключим падащите снежинки. които всички слагат коледно и малко влачи, но това е временно, поне при някои и го преживявам.

За какво точно може да се ползва, ако някой има предложения. Като изключим рекламите?

Еха, мерси много. Доста по-адванс ми идва от адблокъра, който прецаква и някакви JS функции на дадени сайтове. Наскоро някой през Chrome не му се показваше бутона за публикуване на точно xenforo форума.

Иначе аз лично колкото и скучно да звучи, не ползвам поради факта, че на мен са ми важни да гледам рекламите. Така де сверявам си часовника, а и съм и леко диджитал маркетинг човек, та не мога да си позволя каквито и да е блокове на реклами. За други досадни неща за момента не се сещам, като изключим падащите снежинки. които всички слагат коледно и малко влачи, но това е временно, поне при някои и го преживявам.

За какво точно може да се ползва, ако някой има предложения. Като изключим рекламите?
На мен ми е интересно защо не сте чекнали по какви критерии ви хваща ад сървъра и да пробвате да ги заобиколите?

На мен ми е интересно защо не сте чекнали по какви критерии ви хваща ад сървъра и да пробвате да ги заобиколите?
Защо? Когато даден потребител не иска да му се показват реклами, реално прави всичко възможно да си блокне за всеки сайт. Въпросът е изцяло решение на потребителя ни ние като собственици на сайт трудно бихме могли да му попречим, ако е решил да не му се показват. Ад сървърът съществува още много преди този детект, и не сме правили нищо по въпроса със смяната му (говоря именно за този поддомейн). ;)

Back
Горе