Vbox7 вече не споделят потребителско съдържание

Blinky

Administrator
Екип
Някой да е изгорял с акаунта си там. Питам, защото се обсъжда тези дни и ми се искаше да знам дали случайно има някой от тук без достъп до vbox7 вече, съответно до съдържанието, което е качвал през годините.

Аз бих се учудил ако някой от туж изобщо каже, че го ползва този сайт :D

Аз като го отворя, виждам това..1705498937633.png

Та май нямам причина да го отворя пак :D

При мен за сега си работи. Да взема да си сваля "безценните" клипове които съм качвал от игрички ... че да не изчезнат завинаги :D

При мен за сега си работи. Да взема да си сваля "безценните" клипове които съм качвал от игрички ... че да не изчезнат завинаги :D
Явно си от привилегированите. :)
Много мои познати не само, че не си ги намират, но и не могат да се логнат, а грам не са си и помисляли да си ги търсят.

Услуга са им направили.
Много от тях са си загубили съдържанието. Ето нещо, на което попаднах:

422937035_686918956967665_5185078019960792163_n.jpg

Явно си от привилегированите. :)
Много мои познати не само, че не си ги намират, но и не могат да се логнат, а грам не са си и помисляли да си ги търсят.

Или още не са стигнали до мен ... :D Добре че се спомена тук, че да вляза да проверя. Дори си свалих няколко клипа от игри, които съм правил преди доста години :)

Или още не са стигнали до мен ... :D Добре че се спомена тук, че да вляза да проверя. Дори си свалих няколко клипа от игри, които съм правил преди доста години :)
Супер. Някои с вип акаунти може би не са го усетили, само са получили анонс за това им действие. Един приятел е с такъв с подели, че не са му пипали нито видеата, нито акаунта. Абе щом Атанаска е там, всичко е наред все още. :D

Back
Горе