Verify Code Проблем

crazzybg

Registered
здравейте имам едно странно запитване :)
направих си един Verify Code и работи чудесно на ПС то ми но когато го къчих в сайта 000webhost(не е реклама) той не извежда никаква картинка :( някой има ли представа защо не работи ? нито символи изкарва нито изображение

PHP:
session_start();
$alphanum = "01234567890ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ";
$rand = substr(str_shuffle($alphanum), 0, 6);
$_SESSION['random_value'] = md5($rand);
$image = imagecreatefrompng("verify.png");
$bgColor = imagecolorallocate ($image, 0xFF, 0xFF, 0xFF);
$textColor = imagecolorallocate ($image, 0xff, 0Xff, 0xff);
$textColor2 = imagecolorallocate ($image, 0x00, 0X00, 0x00);
$font = "verify.TTF";
imagefttext($image,50,0,60,125,$textColor2,$font,$rand);
imagefttext($image,49,0,60,125,$textColor,$font,$rand);
header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache"); header('Content-type: image/png');
imagepng($image);
imagedestroy($image);

пробвах в сайта да го настроя и с точни котдинати .. но пак не излиза нищо а съм къчил сайта 1:1 :( всичко друго му работи някой може л ида ми помогне ?

<a href="javascript:refresh_image('includes/verify/verify.php');"><img name='verify' src='includes/verify/verify.php' id='pole'>

така го извеждам и тука пак пробвах с точни кординати и с кратки но пак нищо :С
 
Първо грешен раздел на темата.

Второ провери дали имаш GD библиотеката пуснат модула с phpinfo.
 
Някаква грешка дава ли?

Пробвай това да го направиш така $font = "./verify.TTF";

Radko каза:
Първо грешен раздел на темата.

Второ провери дали имаш GD библиотеката пуснат модула с phpinfo.
Според дадения сайт има GD 2
 
Защо не смениш на документа кодировката примерно от UTF-8 на ANSI или обратното :) Може там да е проблема и си огледай пътищата в кода дали бацат на сайта :)
 
Никаква грешла неми излиза стои [] но вътре няма нито картинка нито символи става дума отново казвам :) на моето ПС проблем нямам с сайта но когато го къчих там имам този проблем иначе всичко друго си работи на 6

[А тази пхп библиотека за която казваш как може да се инклудне ?]
 
deam0n каза:
Някаква грешка дава ли?

Пробвай това да го направиш така $font = "./verify.TTF";

Radko каза:
Първо грешен раздел на темата.

Второ провери дали имаш GD библиотеката пуснат модула с phpinfo.
Според дадения сайт има GD 2

Aко някой има подобен проблем .. това е решението :) браво +
 

Горе