Virus-BG.com

roskata

Registered
Антивирусен портал... Има още какво да се оправя, до довечера се надявам всичко да сме направили като хората ;)

http://virus-bg.com/

Дайте малко идеи, мнения, предложения и други :)

Абе всичко... направи :p

Засега сайтат ви не се нуждае от нищо перфектен е! поздравления :)

не е лошо като идея и изпълнението е добро според мен...
само едно можеш да ползваш phpBB май ще е по-добре ама както искаш
и още за класацията може да използваш това
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1397
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1398

ще е добре като си гласувал в анкетата да ти показва вече си гласувал или нещо такова

забравих да кажа че ако използваш phpBB можеш да си направиш форума да изглежда като сайта и да го интегрирате ама май вече е късно

може би щеше да е по-добре

Не разбрах само за какво ми е топ класация на сайтове... сайта не е от подобно естество и за какво ми е phpBB форум, анкетата е с разни AJAX технологии, бие на HTML :) то AJAX е тва де... моднат HTML

Давайте още мнения ;)

roskata каза:
Не разбрах само за какво ми е топ класация на сайтове... сайта не е от подобно естество и за какво ми е phpBB форум, анкетата е с разни AJAX технологии, бие на HTML :) то AJAX е тва де... моднат HTML

Давайте още мнения ;)
не ти трябва топ класация на сайтове

аз ти дадох пример а ти можеш да го преработиш и да го използваш за вирусите

ама както искаш

Аа.. топ класацията вместо да е за сайтове, да е за вируси, ама мисля че и от това няма нужда поне за сега, във форума ще слагам топ вирусите за всеки месец.. така че :0 др. има ли ?

roskata каза:

Давайте още мнения ;)

Защо не сложиж Phpbb forum с него можеж да промениш дизайна му както сайтати да са еднакви ?

ами честно да ти кажа няма друго
то е много добро направено и...
о и забравих
чак сега забравих
сложи бутоните за bbcode в коментарите

1. PHPBB няма да сложа, защото интеграцията на системата с IPB не беше никак лесна.
2. За BBcode в коментарите ще го оправим, махнахме го защото се показваще един по друг...
3. Мерси :)

Очаквам още :)

Не ми харесва мястото на панела за търсене и вход. А също и размерът им и стилът им. Иначе всичко друго прилича на PHP-Fusion.
Голям фен съм на зелено с бяло, много ми харесват картинките на заглавията на панелите.

Galli каза:
Не ми харесва мястото на панела за търсене и вход. А също и размерът им и стилът им. Иначе всичко друго прилича на PHP-Fusion.
Голям фен съм на зелено с бяло, много ми харесват картинките на заглавията на панелите.
това и на мен ми заприлича на PHP-Fusion ама май не е тваэ
index.php?p=cat&category=integrated
виж го тва

не е PHP-Fusion

Ам там, където е Добави коментар имаш сигурно код за защита и той май не работи. Сигурно има проблем с GD библиотека.
За това дали е PHP-Fusion или някаква друга готова система няма значение. Може да се направи такъв стил, че да не го познаеш. Просто искам да кажа, че ако правя нещо мое бих го направил съвсем различно от готовите системи. Това е код за новини (като на Жоро примерно), останалото е форум. Хубаво е да ги направиш да си приличат, виж тук как е http://shumencity.net/news.php . Пак казвам много ми хареса комбинацията от цветове.

Има време за всичко... сайта още е в процес на работа, нищо че е пуснат! :)

roskata каза:
Не е фюжън, айде умувайте :)
амии... не знам
може и да си го правил ти ама ... не знам
Код:
<meta name="generator" content="Notepad++, Dreamweaver, Photoshop CS3 и още много много неща :D" />

ама ако ти е CMS може да ти се отрази зле, може да свалят сайта ама то си е твоя работа

1. с IPB е по-добре ;) Вие може да сте свикнали да работите с PHPBB и ся като влезнете в IPB се чудите де се намирате (е някой де ;) )
2. Бутоните нещо се ебаваха и ги махнах... вместо да са всички на 1 ред, всеки беше на отделен и сайта се разтягаше
3. И на мене малко header-а не ме кефи как стана ... имах една идея за него ама то стана др ... кофти
4. Не е PHP Fusion :D

квото има да се fix-ne по сайта ще бъде оправено др месец щото ся е края на школото и трябва да се стягам ... ;)

Back
Горе