Vista-BG

elips

Registered
Здравейте отново!

Пичове, на лаптопа имам оригинална Виста.
Сложих си ХР, но не мога да си намеря драйвери за нея...
Имам една БГ Виста, но тя е ......... нз каква е постоянно се ресва компа о много е дразнещо, а старата т.е оригиналната мн. товари и за това прибягвам до БГ Виста.

Та някой може ли да ми даде линк за БГ Виста, която е тествана на лаптоп и да работи с акъла си?? Мерси

Ако съм те разбрал правилно, искаш Виста, и да ти е с български интерфейс... сваляш си от арената Vista Ultimate най-новата, и като я инсталираш в ъпдейтите има български език, и какъв ли не друг... :?:

sh0ck каза:
Ако съм те разбрал правилно, искаш Виста, и да ти е с български интерфейс... сваляш си от арената Vista Ultimate най-новата, и като я инсталираш в ъпдейтите има български език, и какъв ли не друг... :?:

И на теб да обясня :)

Искам тествана Виста!!!!!! Не след 30 дена да ми иска крак или акт. код и т.н
Ако някой знае Оптимизирана Виста на БГ, нека се включи няма да му се разсърдя.... Но тези от арена и замунда не стават!

pLaYboYcHe_F написа:
http://zamunda.net/details.php?id=108264
ето :)

аз сам с тази виста на другото ми pc ве4е карам с нея 4 месеца :) и си е добра !!! :)

Кое не става ... от 3 месеца съм с Виста от арената и бачка перфектно...отделно, ти казах, че си има ВГРАДЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК...

blackout каза:
можете да прочетете правилата

Чели сме ги... Даже и съм писал , но не за тук....

Та по темата. Става дума за Вистата... искам да я кача на лаптопа и да върви безпроблемно! Някой ползвал ли е на лаптоп да каже как се държи и т.н Работи ли всичко? Иначе знам , че няма да има проблеми, но като я кача и се започва... За това търся някой който я ползва на лаптопа си да ми каже как се държи? Acer е моя. Искам да работи всичко!

Little_Bitch каза:
Яснооо, няма да е...

Аз доста търсих, но си викам ч да видя може да съм пропуснал нещо.
Не е излезнала още Виста Ултимейт, на която да е са оправили кея или да има кей работещ! Това е дерта на всякаде 30 дена и след това ядове....

Back
Горе