Vivacom интернет?

misho

Registered
Някой може ли да споделя впечатления от интернета на Vivacom? Преди години имаше доста лоши отзиви, но какво е положението в момента? И без това телевизията вероятно ще е от тях, та се чудех и за интернета.
Другият вариант беше за интернет от Mtel/Megalan, от който за сега нямам оплаквания, но интернет + тв на vivacom ще излезе по-евтино. :?

Aз не съм доволен от вивaком, зaщото клиповете ми ги зaреждa мн. бaвноо.. Тегленето е нa добро ниво ( бързинa ), но помякогa ми зaбивa ии.. Но нaй-хубaвото е, че е евтино кaкто кaзa ти когaто го взимaш Интернет + ТВ. :?:

edit: Сегa съм с нет от КомНет.. Мноого съм доволен. :?:

тва че не ти зарежда клиповете а тегленето е ок, значи си е от твойта щайга. колкото до виваком, виж аз съм тв+интернет за 30 и няколко лева. като цяло съм доволен. тегля с към 2-3мб и макс до 5мб/сек, то си зависи от сийдърите. Нета спира, но рядко. съпорта им е да не кажа перфектен, добър е, бързо реагират. Колкото до тв-то хич не съм доволен. спират, пускат канали и ... . абе шит е :)
едит: нета им е по добре от мтел. за тв-то не знам :)

Ха! :D Аз точно за телевизията им бях чувал все добри думи. :lol:
Иначе и аз съм вече дълги години абонат на КомНет и до преди 2-3 години бяха перфектни, но след няколко издънки последно време съм решил да ги сменям.

dmx_cs_manqka каза:
Aз не съм доволен от вивaком, зaщото клиповете ми ги зaреждa мн. бaвноо.. Тегленето е нa добро ниво ( бързинa ), но помякогa ми зaбивa ии.. Но нaй-хубaвото е, че е евтино кaкто кaзa ти когaто го взимaш Интернет + ТВ. :?:

Ако говориш за youtube си в голяма грешка, в България имаме сървари на youtube за буфериране на съдържанието, така че няма как да е от интернета.

Виваком е зле интернет и телевизия. Не препоръчвам. Освен ако е на такова място, че няма друг доставчик на тези услуги. Интернета често прекъсва, бавничък е, много от служителите не разбират...
Като цяло не бих повторил повече да се въползвам от услугите им.

imho виваком струва само като мобилен нет (или мобилни услуги като цяло), друго не бих дори пробвал...

acira каза:
dmx_cs_manqka каза:

Ако говориш за youtube си в голяма грешка, в България имаме сървари на youtube за буфериране на съдържанието, така че няма как да е от интернета.

Ми нa youtube i vbox7 не зaбивa, но от някои сaйтове, кaто гледaм филми онлaйн ми прекъсвa... Aбе КомНет - The Best !! :?:

И кой ще препоръчате? За Бургас става въпрос. Аз за сега съм се насочил, ако не към Vivacom, към Megalan. Поне с тях проблеми не съм имал. :)

misho каза:
И кой ще препоръчате? За Бургас става въпрос. Аз за сега съм се насочил, ако не към Vivacom, към Megalan. Поне с тях проблеми не съм имал. :)

ComNet - Много съм доволен !!! :?: :?:

Супер ненадежден доставчик! Откакто Vivacom купиха NET1, където бях, започнаха само проблеми. А днес тотално решиха да ми спрат Интернета, месец и половина преди да изтече предплатения ми договор. Ето цялата история:
Vivacom мнение - Никога Повече!

Не ги харесва и аз. Дори не знаех, че форума има тема, та и аз да си излея душицата. :)

Да, за момента не съм имал проблеми, но нека споделя какво ми каза един от техните техници, когато дойде да ми оправя приемника. Нямали от новите приемници, а аз имам старите. При желание да подам заявка за нови (май черните, не белите, които имам), той ми сподели, че единствения начин е да ми се прецакат тия, за да взема нови. И това при положение, че сигнала ми от време на време не е много готин и ми забиват он-демант предаванията. Пълна скръб, седи плащай си, а като стане дума да си оправят сървиса, като ти дойде реда. И му викам, а оферта ли е аз да си ги повредя, за да ми ги смеянт, и той се засмя и каза, че за момента само по този начин може да се сменят. Тй като нямат от старите приемници. В най-лошия случай, че почаквам, ако нямат налични. Направо чух без дръжка е положението. Та, така с нашия безценен интернет и тв доставчик Vivacom.

От половин година съм на НЕТ1 с предплатена услуга, с договор от дни преди да станат Виваком. Сега ми изтича договора и се ослушвам на кого да мина, и най-лесният вариант е разбира се Виваком, но не за пръв път чувам лоши отзиви. Макар че не съм имал никакви проблеми с интернета тези последни 6 месеца.

Преди съм бил на ОнлайнДирект, които мисля също в някакъв момент ги купиха Виваком и се почнаха проблемите – гасне нетът, звъниш, след 2-3 часа го оправят. Усещането ми е, че може би 1-2 пъти годишно се случваше.

То остана ли някоя независима компания? Вие какво ползвате?

Аз за момента, съм на VIVACOM и честно казано нямам голям избор, или Булсатком, който е трагедия и съм го ползвал през годините. Това с тия чинии направо ми разказваше играта. Отделно, на нашия етаж не можеше да има чиния, защото беше със съвсем друго изложение, и на ниско, та ползвахме на съседна. В моя район нямам много алтернативи и за момента се задоволявам с VIVACOM. А1 имам, но там ми е ясно доста се позасраха преди време с тия 3-месечни фактури, където мигрираха май към продукти на SAP, не ми стана ясно.

Около мен почти няма читави алтернативи. И как да има като в момента си е картел. Големите изкупиха всички малки и локални. И сега го ядем от големите, защото няма къде да отидеш вече. ;) А там е пълна свинщина.

Ако живеете някъде където cooolbox.bg имат покритие си е оферта.. За съжаление май имат само в Търново и в Пловдив за домашни потребители - и в София, но там само в квартал Младост.

Ако живеете някъде където cooolbox.bg имат покритие си е оферта.. За съжаление май имат само в Търново и в Пловдив за домашни потребители - и в София, но там само в квартал Младост.
Мисля, че имат и в Редута. Знам, защото наскоро една фирма си спря услугите от тях, за да мине на друга. А потребителя, той няма ли да иска на едно място да му е всичко? Мобилен, интернет, телевизия?

Back
Горе