VW Golf III, 1.8 моно, кожен салон, 90 к.с

topchokt

Registered
Един мой братовчед си продава голфчето и ме помоли да пусна тема.
Информация за голфа:
Golf 3
1.8 моноинжекция
ABS
Въздушни възглавници - Предни
Газова уредба
Екстериор
• 2(3) Врати
• Ксенонови фарове
• Лети джанти
• Металик
• Шибедах
Защита
• Аларма
• Имобилайзер
• Централно заключване
Интериор
• Кожен салон
Комфорт
• USB, audio\video, IN\AUX изводи
• Бордкомпютър
• Ел. Огледала
• Ел. Стъкла
• Климатик
• Подгряване на седалките
• Серво усилвател на волана
• Стерео уредба
Доп. информация:
спортно окачване, 17''с летни гуми, двигателя е 1. 8, ксенон Luxima,
Цена: 3200(възможен е коментар)
Голфа е напълно обслужен!

Снимки може да видите тук.

П.с. Ако не бях си купил кола, аз щях да го взема, защото знам, че е гледан, но сега не ми се продава моята.

Регион: Бургас
Телефон за контакти: 0889925322(Петър) (може да му кажете, че сте разбрали за обявата тук, публикувана от братовчед му :).

Извинявай, за забележката ама много пари му искате на тоз голф ... НАЙ-МНОГО за тези работи които си написал и за 93-та ама със стария двигател предполагам че е може да му искаш 2500 ... ама това е МАКС-а ... ше ме прощаваш ама брат ми си взе БМВ 5-ца 96 за 4 бона ... много му искате на голфа ... и аз разбирам от коли в частност от БМВ-та ( защото карам БМВ ) ама за голф е прекалено много ... ако не ми вярваш разгледай цените на другите 3-ки от 93 ... ;)

Попринцип ми хареса голфа, но както каза @4ef0, цената е голяма.
Ще гледам да събера още някой друг лев и за около 5 бона съм намерил от един познат перфектната 4-ка (голф), ЧЕРЕН с затъмнени стъкла (иначе не ме кефи ако не е черна колата). Тунинг ала бала..
Иначе това голфче ми хареса отвътре, кожен салон, ала бала, но 4ките са си къде къде по-яки..

Ето 2 снимки на голфа.
Гледам , че се е снимал с някакви глупаци, но не намирам други снимки..

Снимка 1

Снимка 2

И все пак животът е несправедлив!
Тоя пикльо 94 ми кара тоя голф, понеже баща му е инструктор и естествено няма да го остави да кара някаква барака.

:D

Все пак ще дам обявата на 1 приятел да я види тъй като той в момента кара курсовете и още не си е взел кола.

Поздрави ;)

Както казах по-горе, може да се говори за коментар по цената.
Според мен 2800 например си е нормална цена за точно този голф, защото го знам какъв е и в какво състояние.

5-бона за 4-ка дизел. Иначе бензиновите са по-евтини. Дизелът трябва да се гледа много при покупка! Обърни внимание на това!

„Тоя пикльо 94 ми кара тоя голф, понеже баща му е инструктор и естествено няма да го остави да кара някаква барака.“
И аз се нервя, като гледам подобни индивиди, ама уви живот... Все пак се гордея, ако мога така да се изразя, че си купих кола сам и, че сам си я поддържам, дори и да не е кой знае какво.

Back
Горе