walk2help - Ходене за помощ.

index

Super Moderator
Предполагам, че тук трябва да е тази тема. До колкото зная , това приложение е разработено от българи.Идеята е , тези от нас който ходят ( не се возят) да допринасят за осъществяването на някакви каузи.В момента няма активни каузи.Програмата дава ясна представа за изходеното разстояние от А до Б , с каква средна скорост, колко въглероден двуокис е изразходван. Какво трябва да се направи ? - сваляте програмата, правите си регистрация, пускате си GPS-а.... и ходите.
Дадох си сметка, че от вкъщи до къщата на една приятелка са близо 1,5 км. Общо 3 километра пеша за около 40 минути в снежни преспи и калища и локви и още какво ли не ...
http://www.walk2help.com/ - Това е сайта от който можете да намерите подробна информация.
Реших да споделя това приложение , защото го смятам за доста интересно(забавно) и здравословно.А е в този раздел, а не в рекламите, тъй като това не е мое приложение/идея :) Просто искам да я споделя :)
За момента го има за Android и Windows Phone 7.


Ето малко как изглежда от вътре. Кофти е ,че не успях да хвана и данните от първото и за момента последното ми "пътешествие"
picasaweb.google.com/lh/photo/PYZAw-Ewfp0Pa8p8KlLkrlYTgA5crib0q3qBLCIjFSg?feat=directlinkhttps://plus.google.com/photos/111647253418958396499/albums/5695054482066555377?authkey=CPqjvtmI24Tw2AE
 

SVTerziev

Registered
Интересно...
Интересува ме, дали трябва да имам включен интернет, докато го използвам?
 

index

Super Moderator
SVTerziev каза:
Интересно...
Интересува ме, дали трябва да имам включен интернет, докато го използвам?
Само за да споделяш точките или да ги добавяш в базата данни.Иначе не е нужно.
 

Горе