War3x.No-Ip.Org - Web Game

Абе на вас много бързо ли ви отваря саита, защото на мен ме бави 30 секунди (около 30 сек) а пак съм на локалхост с него и е много бавно и няма много картинки само текст не е да кажеш да отваря нещо дава 15-20 секунди бял екран уж зарежда и после малко по малко и го отваря :(

pepo13 каза:
Абе на вас много бързо ли ви отваря саита, защото на мен ме бави 30 секунди (около 30 сек) а пак съм на локалхост с него и е много бавно и няма много картинки само текст не е да кажеш да отваря нещо дава 15-20 секунди бял екран уж зарежда и после малко по малко и го отваря :(
Няма картинки... има си .. подреди и изчисти кода както ти казах. Имаш много НЕ затворени тагове, както и много грешни такива.

Сега трябва да го отваря по бързо, защото за мен е по бързо проблема не е бил в моя "грешен" код просто съм си инсталирал web agent и тои е бавил много, аз не го бях сложил вече като се логнеш а само на началната и другите страници(за вход, регистрация и статистика) и там бавеше много, както казъх ако не сте забелязъли след като се логнеш се отварят много бързо, сега вече съм без web agent и го отваря fast

А да питам, как да сложа скрипт които без да слагам цвят (font color) тои да си е бял, сега ми е така обаче е черен а както знаете и фона е ... :wink:
Абе искам да кажа че искм като сложа например <font color=FF6633>text</font> текста да е оранжъв, а като не сложа <font color=FF6633> само така текст без нищо, искам тогава да е по дефаулт бял а не черен... абе как да го обясня, дано сте го разбрали!

Човече, защо си мисли, че искам да се заям като ти кажа, че кода ти е грешен? Още повече искам да ти помогна да го оправиш ...

както и да е, щом си мисли, че е добър успех.

Не съм е писал аз, изтеглих я на англии ски с много различен от моя дизаин,почнах да я превеждам и да променям дизаина :)
Ето каде е оригинала... http://www.roguebattle.com/ Миналия дизаин не ми беше като този на оригиналната игра

Може ли някои които е правил такава игра преди или случаино знае как да се добавят селяни, защото не се добавят :(

До колкото разбрах от главния сайт на играта на 1 ден ти се добавя един селянин :)

Код:
Referal Link

http://roguebattle.com/game/?u=7714

Get your friends to click this link, and if they sign up, you will recieve 25000 Gold and 20 Citizens.
ето това намерих в играта, от моята регистрация като се регистрираш, наи горе това ти пише.
Това го имах и в моята игра но го изтрих, я се пак натиснета на горния линк да вида дали ще ми даде нещо :)

Не но можеби ще ми даде след 24 часа от реистрацията ти, поне нещо такова пишеше в ФАЯ на играта :)

Back
Горе