WEB Mail интерфейс

SandPrince

Registered
реших да си направя един интерфейс на сайт-поща.
не съм му турнал лого щото не съм му решил име.

инае ето това представлява.
какво ще кажете? искам критинки, мнения, препоръки.... няма проблеми.

mail_interface.jpg

а на празното място под ADSENSE-a ще има разни панели от портала. не съм ги решил още. :?:

взел съм само банера на svejo.net от abv-to за да запълня масто, да се види как стои. :wink:

прекалено скучно , неподредено, няма никакво пространство, всичко ми е едно набласкано , общо взето никаква цялостност на дизайна

Добро е..харесва ми...ама верно много напомня на абв'то...дай нещо по-различно...

Реклама сложи до реклама - тва свежо.нет на мястото на последните теми във форума.Така ще изглежда къде къде по-добре.

Предполага се, че рекламата е платена, за това може да махнеш надписа и да изравниш боксовете на рекламата с този за логина. Това 10GB го бутни надолу на равно с горната част на надписа Потребител: , че така дразни. Много е дълго полето за търсене, а и ми е чудно какво ще търсиш в ел. поща. Последните теми от форума тая иконка е мн голяма или направо излишна и си спазвай отстоянията. Ето например виж си разстоянието м/у края на бокса и полетата за логин и после виж долу иконката къде е на последните теми от форума. Смени нюанса на това зелено. Сложи един фуутър.

Back
Горе