Web Page Maker BG

Използвате ли WPM

• Да

Votes: 0 0.0%
  • Не

• Понякога

• Общо гласове
    0

rxfeniks

Registered
Сайт за всички работежи с програмата.
Сайтът е нов, но само бъдещете ще покаже какво ще стане с него

http://webpage-maker.hit.bg/

2SHAE каза:
Повечето наченаещи ползват тази програма
В грешка си, тази програма я ползват предимно тия дето грам не разбират... надявам се да не обидя някой

MontefuckeR каза:
не е лош сайта, ама направи нещо като чат ако има някои въпрос да пише там

Чат или книга за гости мисля да сложа ( от готовите ).
Не ми се занимава да ги правя с PHP ( не че немога ).

raiden каза:
2SHAE каза:
В грешка си, тази програма я ползват предимно тия дето грам не разбират... надявам се да не обидя някой
Прав си. Начинаещите използват Dreamweaver, която в същност е доста добра.
Иначе относно сайта - еми бива, но едва ли някой от WT я използва. :)

Повярвайте ми , един тлъст добре написан код на РНР (комбиниран с HTML) е далеч по-добре от тази програма . :D

Тези които грам не знаят , трябва да си вземата по-добре няколко книги и да ги изчетат а не да ползват тая програма , защото така нищо няма да научат. Само ще се научат как да местят разни картинки и текстове насам-натам. :D

Soul_Stealler каза:
Недейте я ползвате.
Веднъж ползвате ли я ... оставате осакатени завинаги :oops:

Защо реши така? Като цяло трябва да се почне от някъде.

raiden каза:
2SHAE каза:
Тези който не разбират а и не искат да разбират искат на барзо да си направят сайт за някоя тяхна фирма примерно или нещо по -малко такова неофициялно и не им се занимава и не им се дава пари.
:?:
Но като цяло самата пгорама има мн интересни възможности аз преди години я ползвах но не ми харесва това че винаги работи с position и сайта е ... като "твърд" вместо гъвкъв ако ме разбирате. :)

Аз лично започнах със блоговете във глог.дир.бг след това един приятел ме научи на WPM и си качвах сайтовете във хит.бг но от година некаде сам си прая нещата или намирам готови системи, забравил сън вече тая програма иначе за начинаещите е голямо удобство.

Само веднъж съм я ползвал тази програма и изобщо не ми хареса.Няма почти никакви функции.

Не съм я ползвал а и не мисля :lol:

Back
Горе