WebDevelopers - Bulgaria

Karcho

Registered
Ето, че и най-после моят сайт (макар и с недовършен админ панел) е на лице!

Уроци, форуми, новини, тестове и всичко останало около Уеб програмирането и IT, знам, че за момента няма много информация, но се надявам заедно да я набавим! Забавлявайте се!

http://webdevs-bg.info/

edit: Да, да, да форумът е писан.

И на мен ми допада.
Остава да започне да се пълни лека-полека с качествена информация и работата заспива. :)
Пиши за ООП, че няма информация за "първобитни" в тази насока.

Благодаря Ви!

@_PHP_ - с удоволствие, само да мине националното (в понеделник започвам сериозно с уроците).

Без @stormbreaker за къде съм, благодаря ти (знаеш за кое) :D...

//оps

Едно голямо браво и от мен! Доста добре се е получило, наистина. Успех занапред с проекта ти ;).

Браво ! Само едно предложение да не заместваш емотиконки в редовете с кода, за да не се получава ето това :

00f4b3ef4e9d1465666743a14172d353_295x101.jpg

Охх, някой от модовете го е приел, този урок, иначе ще го оправя, спокойно, видял съм го.

Bug report:
Вътре в уроците, където е изписано името на автора, id-то все си е едно и води към администраторския профил. :)

_PHP_ каза:
Bug report:
Вътре в уроците, където е изписано името на автора, id-то все си е едно и води към администраторския профил. :)

Fixed! Благодаря ти, ако откриете още такива, съобщете, моля :)

pirofire_com каза:
супер е сайта браво , по късно през деня ще се регна :?:

Благодаря! Някой има ли предложение (ще ги направя след няколко дена).

//само да ви попитам, по ли ви харесва това лого (един приятел го направи)?

Има малко разминаване при преглеждане на профил:
3155.jpg

Линиите съм ги сложил за ориентация..Използвам Firefox 3.0.19

Да, знам го този проблем в този firefox, но в момента не мога да го оправя след малко продължавам admin panel-а понеже утре съм на състезание с него...

Back
Горе