webjo-bg.com

Супер е!
И какви категории: министерства, банки, университети, магазини...
Ще взема да запълня последната категория. За другите още нямам материал. 8)

? Забелязваш ли някаква полза от системата за реклами, която си сложил? :roll:

Doris каза:
Супер е!
И какви категории: министерства, банки, университети, магазини...
Ще взема да запълня последната категория. За другите още нямам материал. 8)

? Забелязваш ли някаква полза от системата за реклами, която си сложил? :roll:

ми има посещения :-) и от нея :-)

Вашият сайт беше добавен, ще получите емакл при одобрението му.
Ще е добре да сложиш и възможност за смяна на даденият имейл (моя съм го объркал)

datamatrix каза:
Вашият сайт беше добавен, ще получите емакл при одобрението му.
Ще е добре да сложиш и възможност за смяна на даденият имейл (моя съм го объркал)

може, влизаш си в профила, и там има редакция :-) и от там го едитваш

Извинява, но редактирай мн. трудно се забелязава. Можеш да направиш на бутоните за език като се смени езика да се разглежда пак същата страница, но на другия език. Виж стиловете при мен как се държът. Мога мн. лесно да кажа как става при мен.
Браво :?:

<offtopic to="jooorooo">Много ме радва лимона (аватара) ти</oftopic>

едно съветче - защо не го направиш колкото по голяма оценка има даден сайт да се качва по нагоре

SandPrince каза:
едно съветче - защо не го направиш колкото по голяма оценка има даден сайт да се качва по нагоре

Мислил съм го този варянт :-)... по разумно ми се вижда да го направя всеки как иска да си ги подрецда :-) по обенка, добавяне, име и тн

datamatrix каза:
Извинява, но редактирай мн. трудно се забелязава. Можеш да направиш на бутоните за език като се смени езика да се разглежда пак същата страница, но на другия език. Виж стиловете при мен как се държът. Мога мн. лесно да кажа как става при мен.
Браво :?:

<offtopic to="jooorooo">Много ме радва лимона (аватара) ти</oftopic>

да, ще го оправя това :-) просто не съобразих и затва така стана, ама е лесно за оправяне :-)

Back
Горе