B buffu Registered 17 Януари 2011 #1 WebPazar.eu е форум, чрез който лесно могат да контактуват хора, интересуващи се от покупко-продажба на Онлайн ресурси, главно - Сайтове, Домейни и Линкове, а в допълнителните секции можете да купувате и предлагате услуги.
WebPazar.eu е форум, чрез който лесно могат да контактуват хора, интересуващи се от покупко-продажба на Онлайн ресурси, главно - Сайтове, Домейни и Линкове, а в допълнителните секции можете да купувате и предлагате услуги.
M madmax3_ Registered 17 Януари 2011 #2 Идеята ми харесва. Ако мога да направя едно предложение: да се добавят два раздела: коректни (проверени, познати, надеждни и т.н) потребители и некоректни (излъгали, измамили и т.н.) потребители. Разбира се, това си е Ваше решение. Желая Ви успех !
Идеята ми харесва. Ако мога да направя едно предложение: да се добавят два раздела: коректни (проверени, познати, надеждни и т.н) потребители и некоректни (излъгали, измамили и т.н.) потребители. Разбира се, това си е Ваше решение. Желая Ви успех !
B buffu Registered 17 Януари 2011 #3 madmax3_ каза: Идеята ми харесва. Ако мога да направя едно предложение: да се добавят два раздела: коректни (проверени, познати, надеждни и т.н) потребители и некоректни (излъгали, измамили и т.н.) потребители. Разбира се, това си е Ваше решение. Желая Ви успех ! Увеличете... Благодаря за коментара. Предложението е добро , ще го имам в предвид
madmax3_ каза: Идеята ми харесва. Ако мога да направя едно предложение: да се добавят два раздела: коректни (проверени, познати, надеждни и т.н) потребители и некоректни (излъгали, измамили и т.н.) потребители. Разбира се, това си е Ваше решение. Желая Ви успех ! Увеличете... Благодаря за коментара. Предложението е добро , ще го имам в предвид