WiFi камера за видеонаблюдение

zdravei

Registered

WiFi камера за видеонаблюдение​

В онлайн магазина на SPY.BG откривате богато разнообразие от модели, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Възможностите за качествено наблюдение както денем, така и нощем, са сред основните предимства на доста модели. Отделно бихте могли да се спрете на камери за външен, вътрешен монтаж или да комбинирате двете разновидности.

Куполни, с вградено инфраред осветление, мегапикселови, управляеми, подвижни са само малка част от предлаганите варианти.

Мини, с карта памет или безжична е въпрос на лични предпочитания на всеки отделен клиент. Има случаи, в които е достатъчно да си вземете мини камера и да сте напълно незабележими, нищо, че тя не е скрита или за вграждане.

IP камерите могат да бъдат и скрити в обичайни за бита предмети – стенен или настолен часовник, будилник, адаптер, пауър банк, лампа. Ако тези възможности не са ви достатъчни, то тогава можете да изберете сами къде и в какво да бъде вградена скритата камера с директна връзка към вас по всяко време.

Здравей и на теб,
PR публикациите са обикновенно платени. В предприемача можеш да видиш ценоразписа на @Blinky, 200 bgn мисля, че беше.
Да, тук явно традицията е да са безплатни публикации. Но малко тази секция ми е спамърска. Оставена е все пак, за да не се губят никакви традиции на форума, но според мен лично е малко груба историята. Днес камери, утре виагра. :) Виж, нямам против периферия и компоненти за компютри, но за жалост май за сега няма такива. :)

Да, тук явно традицията е да са безплатни публикации. Но малко тази секция ми е спамърска. Оставена е все пак, за да не се губят никакви традиции на форума, но според мен лично е малко груба историята. Днес камери, утре виагра. :) Виж, нямам против периферия и компоненти за компютри, но за жалост май за сега няма такива. :)
То и това остава, фирми като Ардес, ПИК компютърс и тн да започнат да минават с безплатен фирум линк билдинг, ще ми се дигне самочувствието, че сме много големи, щом такива фирми искат да рекламират тук.

Не ме разбирай грешно, раздела си е такъв. Просто ми е забавно, когато големи фирми се опитват да минат метър по тоя начин, ако е пост за стартиращ бизнес, даже нямаше и коментар да направя.

Напълно те разбирам. И е масова практика това. То, ако хората знаят къде какво може да вземат тънко, няма да го пропуснах. Но съм може би съгласен на сценария, в който някой активен потребител тук реши да си публикува обявата за нещо рилейтед към темата на форума, продажба на система, на някаква компютърна сглобка или в този дух. Все пак е дал достатъчно съдържание на форума, за му се откаже каквото и да е промотиране на услугата, което ме навежда на мисълта, тази секциа - Безплатна реклама да стане при положение, че имаш минимум Х поста тук във форума. ;) Ако мислите, че е добра идея, нека го приемем или обсъдим. Да чуя повече гледни точки.

Да си правят малките или прохождащите фирми реклама защото както всеки знае старта в България е много труден ама големите да минават метър е малко тъпо.
Другото нещо е за да е добра рекламата не да се прави "Магазин Еди си кой продаваме сутиени" и да се анчорва думата ... Според мен ще е много по-интересно ако се представи даден продукт. Еди си коя камера с перфектно 4к, предлага POE захранване за спестяване на кабели, поддържа NVR/OnAPP Cloud и тем подозни за да се грабне потребителя с дадения продукт.
Домързя ме да пиша :)

Да си правят малките или прохождащите фирми реклама защото както всеки знае старта в България е много труден ама големите да минават метър е малко тъпо.
Другото нещо е за да е добра рекламата не да се прави "Магазин Еди си кой продаваме сутиени" и да се анчорва думата ... Според мен ще е много по-интересно ако се представи даден продукт. Еди си коя камера с перфектно 4к, предлага POE захранване за спестяване на кабели, поддържа NVR/OnAPP Cloud и тем подозни за да се грабне потребителя с дадения продукт.
Домързя ме да пиша :)
И аз съм супер навит за такава секция, наистина, в която се правят добре изпипани ревюта. И все пак наистина ще е добра идея, но вие ще кажете, дали това да не е за свободно ползване от потребителите тук с поне минимум 20-30 поста, все някъде е помогнал или е дал хубав пост някъде. :)

А ще съм много щастлив да не се прави за единия линк, а заради тематични трафик. Ще е хубаво нали да има смисъл. Какъв точно смисъл има да вземеш линк от девелопърси форум за сайт с цветя.

И аз съм супер навит за такава секция, наистина, в която се правят добре изпипани ревюта. И все пак наистина ще е добра идея, но вие ще кажете, дали това да не е за свободно ползване от потребителите тук с поне минимум 20-30 поста, все някъде е помогнал или е дал хубав пост някъде. :)

А ще съм много щастлив да не се прави за единия линк, а заради тематични трафик. Ще е хубаво нали да има смисъл. Какъв точно смисъл има да вземеш линк от девелопърси форум за сайт с цветя.
Имай предвид, че колкото повече link juice даваме на някои, които не го заслужават, толко по-малко можем да даваме на хора, които наистина го заслужават, както казваш, потребители от форума и сайта. Предполагам знаеш, че един сайт към колкото повече сайтове линква толкова по-малко authority може да прехвърли на следващите.

Според мен идеята е добра и я подкрепям категорията да се заключи и да ползва само от хора редовни потребители на форума, а не от хора правещи регистрация, само, за да могат да си направят PR пост на вече голямата им и без това фирма.

Имай предвид, че колкото повече link juice даваме на някои, които не го заслужават, толко по-малко можем да даваме на хора, които наистина го заслужават, както казваш, потребители от форума и сайта. Предполагам знаеш, че един сайт към колкото повече сайтове линква толкова по-малко authority може да прехвърли на следващите.

Според мен идеята е добра и я подкрепям категорията да се заключи и да ползва само от хора редовни потребители на форума, а не от хора правещи регистрация, само, за да могат да си направят PR пост на вече голямата им и без това фирма.
Да, супер. Добре ще е наистина да е така. Да може да се възползват само потребители с принос тук. Значи ще стане така като цяло секцията за безплатната реклама, защото иначе голяма спамилка ще стане и само за това ще идват някои да се регват. ;)

Back
Горе