L luckyme Registered 2 Юни 2010 #1 Имам проблем със Win 7 Като отворя някой филм ми дава субс на иероглифи Дори да отворя субс със нотепад и там ги дава как да го оправя
Имам проблем със Win 7 Като отворя някой филм ми дава субс на иероглифи Дори да отворя субс със нотепад и там ги дава как да го оправя
A adrian Registered 2 Юни 2010 #2 Start->Control Panel->Clock,Language, and Region От там избираш Region ang Language Там ти се отваря прозорец. От таба Formats, избираш Format да ти е Bulgarian(Bulgaria) После от таба Location на Current Location избираш Bulgaria
Start->Control Panel->Clock,Language, and Region От там избираш Region ang Language Там ти се отваря прозорец. От таба Formats, избираш Format да ти е Bulgarian(Bulgaria) После от таба Location на Current Location избираш Bulgaria
D djpatzo Registered 3 Юни 2010 #4 Ако си с BSPlayer има една настройка за субтитрите да чете cyrillic font да не е на western както по подразбиране. Има и още една отметка в Reginal Settings дето е за Extend Support for different applications за да поддържат кирилицата.
Ако си с BSPlayer има една настройка за субтитрите да чете cyrillic font да не е на western както по подразбиране. Има и още една отметка в Reginal Settings дето е за Extend Support for different applications за да поддържат кирилицата.
L luckyme Registered 3 Юни 2010 #5 не ползвам БС плелъра от години ползвам Гом плейър но пак не чете български да му се невиди и тъп линдоус Edit: оправих го не е било проблем в конфигс а линдоуса се е бъгнал със регистрито преинсталлнах му кодекса
не ползвам БС плелъра от години ползвам Гом плейър но пак не чете български да му се невиди и тъп линдоус Edit: оправих го не е било проблем в конфигс а линдоуса се е бъгнал със регистрито преинсталлнах му кодекса