Wisdom.bg

wisdom не плащат за клик поради причината че не са фирма за реклама :mrgreen:

wisdom е начин за разплащане на потребителите и даден сайт

примерно аз имам сайт за обяви и пенчо иска да види няква обява обаче аз съм решил че тоя ще трябва да ми плати и пенчо праща СМС от wisdom му връщат некъв код който го пише в сайта ми и така може да види обявата

в зависимост от това колко СМС са пратили потребителите на сайта ти получаваш различен процент от всички

ето линк за данните
http://www.wisdom.bg/services/sms

renegat96 каза:

Грешиш. Wisdom.bg са и фирма за реклама, а не само за разплащания с SMS. Услугите им за реклама са:
Модул Рекламодатели
Рекламната мрежа на Wisdom.BG работи с над 100 от най-популярните български сайтове. Ако Вие предлагате услуги с SMS плащания, нашите партньори-издатели ще Ви помогнат да увеличите аудиторията си, получавайки дивидент от печалбата, която Ви носят.

Модулът е достъпен само за потребители, генериращи SMS поръчки на стойност не по-малка от 20 лева на ден за последните 15 дни.
и
Модул Издатели на реклама
Ако Вие притежавате сайт и желаете да използвате рекламните му прощадки с комерсиална цел, нашите партньори-рекламодатели ще Ви предоставят услуги, които да рекламирате, и ще Ви изплащат дивидент от печалбата, която им носите.

boby каза:
renegat96 каза:

Грешиш. Wisdom.bg са и фирма за реклама, а не само за разплащания с SMS. Услугите им за реклама са:
Модул Рекламодатели
Рекламната мрежа на Wisdom.BG работи с над 100 от най-популярните български сайтове. Ако Вие предлагате услуги с SMS плащания, нашите партньори-издатели ще Ви помогнат да увеличите аудиторията си, получавайки дивидент от печалбата, която Ви носят.

Модулът е достъпен само за потребители, генериращи SMS поръчки на стойност не по-малка от 20 лева на ден за последните 15 дни.
и
Модул Издатели на реклама
Ако Вие притежавате сайт и желаете да използвате рекламните му прощадки с комерсиална цел, нашите партньори-рекламодатели ще Ви предоставят услуги, които да рекламирате, и ще Ви изплащат дивидент от печалбата, която им носите.
само че все още не може да се ползва... :?:
Афилиейт-модулът функционира успешно от началото на 2003 година и обслужва над 100 сайта. Скоро ще бъде добавен в my.Wisdom.BG за свободна регистрация.

като го пуснат за свободна регистрация ще дадат данните...

Прав си, че не плащат за клик питах сипорта им, но плащат за рекламите може да не ползваш СМС услугите им :wink:

Някой знае ли със сигурност ако не ползвам sms разплащането а само рекламите от тях да ли може?

Може да ползваш и само рекламите щом искаш, обаче няма да изкараш и за една дъвка. Номерът там е, че показваш банери на други сайтове които използват смс услугата. И когато някой кликне на банер който ти си показал и прати смс за другия сайт тогава ти вземаш някви жълтици.

Точно .. то даже си го пише ама няма кой да чете :) някаде 10-20 стотинки зимаш сигурно ... някакъв процент :)

Back
Горе