WT - Форумна среща 2010

В кой град да се проведе срещата?

• София

Votes: 0 0.0%
  • Пловдив

• Варна

• Стара Загора

• Общо гласове
    0
  • Poll closed .
Добавих анкета в началото на темата. Когато приключи мисля, че резултата ще е ясен. Ще уточним дата, място ще видим кой ще организира(от съответният град) за по-лесно и удобно.

Хайде да направим срещата през деня! Идеята е по добра защото малолетните ще могат да дойдат! Пък вечерта вие ще си продължите и ще поканя един приятел Иван Ванков (gatakka), сигурен съм, че ще разменим много опит с него! Голям пич е и разбира много :P

Аз гласувах за Стара Загора, защото живея там, но това си е глас в пустиня...
Почти сигурно ще е в София, просто повечето хора са оттам.
:)

FestarBG каза:
Аз гласувах за Стара Загора, защото живея там, но това си е глас в пустиня...
Почти сигурно ще е в София, просто повечето хора са оттам.
:)
Не бих казал, че това е критерия. Аз съм от Русе и гласувах за София по простата причина, че има транспорт постоянно :?:

Добре, от София съм, но айде стига с тая София.
Пловдив е на 2 часа с влака път и билетчето е 5 кинта.
Винаги е тук срещата.
Дайте малко разнообразие.

Кой малък град ще предложиш?

На мен също не ми е много на сърце София, защото знам за какъв трафик и разстояния става въпрос. Пловдив е добра алтернатива, не е малък град, има развлечения. Стара Загора също е приятен град, има къде да се отиде. Варна - голям град с много места за развлечения.

Тук по-скоро вече говорим да има транспорт до този град, защото не всички са с коли. А и нека да уточним, че става въпрос за събиране в някоя кръчма за раздумка. Вън вече е студено за обикаляне на природни/исторически забележителности.

Нека като за начало да уточним срещата в кой град ще е, и тогава време и място.

Добре, нека направим така.
Като кажете град, кажете какво ще правим в него.
Т.е. какъв е плана.
Къде ще пием/ядем и какви забавления има :)
А не аз да кажа примерно Смолян, да се реши че ще е в там, и като отидем там да стоим и да циклим, защото няма какво да се прави :wink:

Ами в Габрово брат ми беше студент там вика, че имало дискотеки естествено... барчета, билярди общо взето според мен ако сме достатъчно ще се намери

Soul_Stealler каза:
Добре, нека направим така.
Като кажете град, кажете какво ще правим в него.
Т.е. какъв е плана.
Къде ще пием/ядем и какви забавления има :)
А не аз да кажа примерно Смолян, да се реши че ще е в там, и като отидем там да стоим и да циклим, защото няма какво да се прави :wink:

Правилно :?:

Във Варна... Защо във Варна ? Защото на мене ми е най-близо :D Та така де.. какво ще правим :) Чакаме се да речем на гарата, като видим, че всички сме тук утиваме на някакво кафе докато все още е рано, може да се разходим после някъде и като видим, че е станало по-къно се изливаме в някоя яка дискотека, разбива ме се до сутринта и от там на татък всеки се прибира или там каквото ще прави :D

GaTio2 каза:
Ами в Габрово брат ми беше студент там вика, че имало дискотеки естествено... барчета, билярди общо взето според мен ако сме достатъчно ще се намери

Не съм съгласен. Ходих с една м**ша от там и намразих града.
Иначе е хубав град , механи има и кръчми (дискотеките незнам къде са) , но не ми е мерак за там.

А относно дискотеки , във Варна искат 18 , а не всички ги имат (визирам себе си , тъй като чак март ги правя и сега все още съм на 17.).

И в София дискотеките са нещо такова като във Варна.
За пловдив незнам.

RiddleR каза:
qazxsw каза:
GaTio2 каза:
ми никъде не ми е близо... а и защо трябва да е по-голям град

А защо трябва да е в България? :cry:
аз съм навит за Холандия .

Е тука ме уцели този път.
И аз съм навит за Холандия.
За град в българия не знам дали ще мога но за Нидерландия обещавам, че ще дойда.

Back
Горе