WT - Форумна среща 2010

В кой град да се проведе срещата?

• София

Votes: 0 0.0%
  • Пловдив

• Варна

• Стара Загора

• Общо гласове
    0
  • Poll closed .
admin каза:
RiddleR каза:
qazxsw каза:
А защо трябва да е в България? :cry:
аз съм навит за Холандия .

Е тука ме уцели този път.
И аз съм навит за Холандия.
За град в българия не знам дали ще мога но за Нидерландия обещавам, че ще дойда.

Вижте, елата в Нюрнберг, Германия! Има кафенета, дискотеки, полякини....
Веднага намирам какво да правим! :D

Пловдив е прекрасен град и има много места за ходене. Едва ли ще имате проблеми с пускането. Освен това е стратегически разположен на 2-3 часа от повечето градове в България.

FirstBlood каза:
Пловдив е прекрасен град и има много места за ходене. Едва ли ще имате проблеми с пускането. Освен това е стратегически разположен на 2-3 часа от повечето градове в България.
Най-вече от градовете в Североизточна България :D

admin каза:
RiddleR каза:
qazxsw каза:
А защо трябва да е в България? :cry:
аз съм навит за Холандия .

Е тука ме уцели този път.
И аз съм навит за Холандия.
За град в българия не знам дали ще мога но за Нидерландия обещавам, че ще дойда.
ами защо да не идем ? ако и в Холандия не намерим какво да правим ... :idea: :)

Хора, дайте да се организираме. Като гледам анкетата или ще е София или Пловдив (до Варна няма кой да се дигне :P)
Админа каза, че няма да се заеме с организацията, както виждаме от доста време го няма и @staf, който организираше предишните срещи, така че дайте да решим окончателно къде ще е срещата и да се разберем кой ще я организира :)

Нещо против Бургас ли имате, че го няма в анкетата????? Или прости ви е страх да дойдете тука :D

Аз съм за Пловдив.
Или пък може да направим така. Понеже не всички може да отидат в друг град примерно в Пловдив да си организираме среща тези, които сме тук. В София да стане същото и т.н. :)

Може и така да направим, но по-скоро градовете да са Варна и София или Варна и Пловдив, защото София и Пловдив са горе-долу близки, а варненци пак увисват. И даже може да направим скайп видео връзка между двете срещи ;)

Back
Горе