www.lafchebg.info - безплатна музика.

DevNull

Registered
Име : Лафче - Сваляй Музика на воля...
Описание : LafcheBG INFO - Сайт за забавления с най-различни неща - Игри, Вицове, Снимки, Музика, Любов, Секс, Еротика

Очаквам мнения за дизайна !!

Може да очакваш само препоръки .. като за начало защо не го разчупиш малко .. така е много обикновено според мен :wink:

не е готова система. знам го сайта още като беше kefchence.info тогава беше с почти същия дизайн.

дизайна на сайта си е много добър. особенно поздравление за това че е вградил форума в сайта.
не е готова система пак повтарям.

само аз бих препоръчал едно ново хедърче.
DevNull следодбед към 18.30 ме потърси че тогава ще се прибера да ти врътна едно хедърче. :?:

edit:// нещо не успях да се регна в сайта.
тази картинката с кода така и не я визуализира.

SandPrice - Малко пообърка нещата . така.
1. Сайта наистина е готова система . но какво от това ?? някой БГ сайтове също са готови системи но преработени до неознаваемост. ако и аз разбирах толкова от PHP изобщо нямаше да се познае че е готова система . но това е отделен въпрос ....

DevNull каза:
SandPrice - Малко пообърка нещата . така.
1. Сайта наистина е готова система . но какво от това ?? някой БГ сайтове също са готови системи но преработени до неознаваемост. ако и аз разбирах толкова от PHP изобщо нямаше да се познае че е готова система . но това е отделен въпрос ....

оф верно. сега видях кода по внимателно.
е няма значение какво от това.
важното е да върши работа :?:

Back
Горе