www.vsichko.com

bigger

Registered
www.vsichko.com - Едва на 2 месеца сме, вложихме доста усилия, но трудното тепърва предстой, ще се радваме да чуем вашите мнения!

bigger каза:
www.vsichko.com - Едва на 2 месеца сме, вложихме доста усилия, но трудното тепърва предстой, ще се радваме да чуем вашите мнения!

Не ми отваря сайта....
?

Ами суперхостинг.бг - НИКОГА НЕ ПАДА! :) Сега май се отваря вече и на мен през последните 5 мин не ми отваряше..

За кода и старанието давам 6, но за идеята 2- (аз изобщо немога да схвана дали има идея) :shock: :D

bigger каза:

Бива.
Цвета на линковете е затормозяващ.
Не може ли малко по тмен да е.
Така си напрагам очите да прочета линкчетата.
Особенно тези ситните долу.
Малко по тъмен или някакъв друг цвят?

Хехе... ами всичко почна от идеята на един адрес да има всичко.. от което има нужда обикновенния интернет потребител и така взе да се получава.. но има още доста да се доработва и ще се опитаме да му наложим явно идеята.. не бях обърнал внимание, че почва да се губи.. мерси!

iwanov каза:
Ако увеличиш малко шрифта ще е по добре. Може и малко хедара да се пооправи.
:?:

Сичко е ок но шрифто го увеличи малко както каза "iwanov" трудно се забелязват от хора като мен

Благодаря на всички за мненията, ще обмислим как най-добре да станат промените и ще се постараем да ги осъществим в скоро време :)

Споко, има време за всичко, трябва да се почне от някъде нали... мисли се по въпроса за софтуер, но за момента толкова. Я вижте сега шрифтове работи, май е по-добре:)

Back
Горе