.::X-Torrents::.

BUSTTER

Registered
http://x-torrents.com
Какво ще кажете?
Всичко сме си го правили ние дизайн,екстри,допълнити работи посетете секцията Забавления :D ....
Не смятам , че ние сме като другите тракери да цари само манията за даунлоуд и ъплоуд ни се старам да допринесем и за малко повече радост и забавления... :)

Това си е готова система.А тази секция иска да се регна за да я разгледам ,а мене ме мързи.Дизайна е много тъмен.Един савет не ползвай тъмна тема,натоварва потребителите много, а й не винаги черното е красиво.До сега съм видял един популярен ЧЕРЕН сайт,и той е популярен защото имаше (има) много торенти.

както каза index не залагай толкова на черното
а и тва тиксо...не стой добра на средата на сайта

Всеки знае че повечето тракери са готова система...
Казвам че модификаций като такива в забавленията другаде ги няма (в друг тракер същите)...

Хмм... да наистина не сте като обикновенните тракери... дизаина ви прекалено много ми дразни очите... по светлите тонове по малко дразнят очите...тъмните са кофти... иначе добре сте се справили... БРАВОС

Системата за тракера ли натоварва или хоста е такъв много бавно става всичко :lol:

Последните 2 седмици хоста почна да се бави казаха ми че сега за няколко дена няма да има щели да правят ъпгрейд... дано се пооправи иначе това става рядко

Е тогава дайте ми примерен код на цвят обмисляме смяна на дизайна но нямаме никаква идея за цвят...

BUSTTER каза:
Е тогава дайте ми примерен код на цвят обмисляме смяна на дизайна но нямаме никаква идея за цвят...
синьо...
зелено....
има много хубави цветове

Хорица сменихме дизайна преди няколко седмици ама забравих да пиша :oops: я кажете сега как е?

Back
Горе