K kristiqn2 Registered 7 Февруари 2012 #1 Кажете кое да използвам : xampp,wamp,vertrigoserv,appserv или нещо друго трябва ми спешно моля ви
K kristiqn2 Registered 7 Февруари 2012 #3 Да но на xampp още като го инсталирам и след като вляза в PHPMYADMIN веднага ми излиза ето това: нито съм пипал config.inc.php нито root
Да но на xampp още като го инсталирам и след като вляза в PHPMYADMIN веднага ми излиза ето това: нито съм пипал config.inc.php нито root
P pechkata Registered 7 Февруари 2012 #5 Аз ползвам Vertrigo от повече от година и нямам никакви проблеми. Препоръчвам ти да използваш версия 2.22 , най-новите правят проблеми с някои системи
Аз ползвам Vertrigo от повече от година и нямам никакви проблеми. Препоръчвам ти да използваш версия 2.22 , най-новите правят проблеми с някои системи
R relax4o Registered 7 Февруари 2012 #8 Силно препоръчвам WAMP. Повече от 2г. сигурно го ползвам и проблем до сега е нямало. Лесна настройка на абсолютно всичко!
Силно препоръчвам WAMP. Повече от 2г. сигурно го ползвам и проблем до сега е нямало. Лесна настройка на абсолютно всичко!
T to0ken1 Registered 17 Февруари 2012 #9 Wamp-a има ли български езиков пакет ? Mоже ли няква снимка на phpmyadmin...?
L lub4o Registered 17 Февруари 2012 #11 Винаги съм бил на xampp, но сега инсталирах wamp и мисля да остана така
E eddyy93 Registered 17 Февруари 2012 #12 lub4o каза: Винаги съм бил на xampp, но сега инсталирах wamp и мисля да остана така Увеличете... И аз съм точно като теб, преди 2 дена го инсталирах.
lub4o каза: Винаги съм бил на xampp, но сега инсталирах wamp и мисля да остана така Увеличете... И аз съм точно като теб, преди 2 дена го инсталирах.