Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
boby_29 каза:Само при мен ли има проблем или наистина 100% от торрентите нямат нито сийд нито лийч.. какво е станало?
вие па за една zamunda .. има още тракери където може да се намери даже тва дето замунда изтрихаHunteR каза:Спокойно бе хора. Сигурно се е получил някакъв бъг
П.С: Дано го оправят, че не знам...
Спокойно,зима е,студено е.Сърварът неможе да ни смогне.С две думи : Имайте търпение!!!
тия ме разбиха и да рухне замунда ще си им остане чувството за хуморshashma88 каза:Форума е бъкан с теми. Единственото нещо което намерих от човек от екипа е т'ва:Спокойно,зима е,студено е.Сърварът неможе да ни смогне.С две думи : Имайте търпение!!!
jefriii каза:тия ме разбиха и да рухне замунда ще си им остане чувството за хуморshashma88 каза:Форума е бъкан с теми. Единственото нещо което намерих от човек от екипа е т'ва:Спокойно,зима е,студено е.Сърварът неможе да ни смогне.С две думи : Имайте търпение!!!
* 2009-12-11 - Поради независещи от нас технически причини временно е възпрепятствано свалянето на торенти. Работи се по въпроса и в най-скоро време ще сме отново на линия. Молим да проявите разбиране и търпение.
не я мразя просто мразя много неща в замундаdjman каза:jefriii каза:тия ме разбиха и да рухне замунда ще си им остане чувството за хуморshashma88 каза:Форума е бъкан с теми. Единственото нещо което намерих от човек от екипа е т'ва:
Що толкова мразиш замунда?
Иначе проблема е ясен - сървърите.
знам че нее тяхно задължение но при положение че го обещават във главни букви и червен текст е редно да го сторятdjman каза:Е ти си знаеш... Обикновенно, като не ми харесва нещо го махам или се махам от там... Знаеш как е. И там си има правила - трябва да се спазват. А относно субтитри и ъплоудери - всичко е безплатно и на добра воля - повярвай, никой не плаща на ъплоудеритеТъй че претенциите... не са ти уместни просто..