Zamunda проблем?!?

boby_29

Registered
Само при мен ли има проблем или наистина 100% от торрентите нямат нито сийд нито лийч.. какво е станало?

boby_29 каза:
Само при мен ли има проблем или наистина 100% от торрентите нямат нито сийд нито лийч.. какво е станало?

Да и при мене е така..

Еми ужас.. тука теглих едно конверторче.. си викам WTF цял ден 20 mb.. к`во става тука.. влизам и никой нема..

Спокойно бе хора. Сигурно се е получил някакъв бъг :)

П.С: Дано го оправят, че не знам...

HunteR каза:
Спокойно бе хора. Сигурно се е получил някакъв бъг :)

П.С: Дано го оправят, че не знам...
вие па за една zamunda .. има още тракери където може да се намери даже тва дето замунда изтриха :)

Форума е бъкан с теми. Единственото нещо което намерих от човек от екипа е т'ва:
Спокойно,зима е,студено е.Сърварът неможе да ни смогне.С две думи : Имайте търпение!!!

shashma88 каза:
Форума е бъкан с теми. Единственото нещо което намерих от човек от екипа е т'ва:
Спокойно,зима е,студено е.Сърварът неможе да ни смогне.С две думи : Имайте търпение!!!
тия ме разбиха и да рухне замунда ще си им остане чувството за хумор

Е по тая логика никой сайт няма да работи както хората през зимата..

Както и да е не ми е спешно :) Ще ги изчакам.

jefriii каза:
shashma88 каза:

Що толкова мразиш замунда?

Иначе проблема е ясен - сървърите.

на главната страница са сложили т'ва:
* 2009-12-11 - Поради независещи от нас технически причини временно е възпрепятствано свалянето на торенти. Работи се по въпроса и в най-скоро време ще сме отново на линия. Молим да проявите разбиране и търпение.

djman каза:
jefriii каза:
shashma88 каза:

Що толкова мразиш замунда?

Иначе проблема е ясен - сървърите.
не я мразя просто мразя много неща в замунда

изчезване на филми
"трябва да имате 0.300 рейтинг и ....... за да пишете безмисленият коментар който учакваме да възнаградим със някоя забележка" и такива безмислени неща или това от торентите на трии хилл

"
-= ЩЕ БЪДАТ ДОБАВЕНИ ВЕДНАГА ЩОМ СА ГОТОВИ !!! МОЛЯ ЗА ТЪРПЕНИЕ И БЕЗ ИЗЛИШЕН СПАМ В КОМЕНТАРИТЕ =-"

о направо ги качиха те не ги качват от 9-ти епизод на горе аз вече гледах 12-ти със субтитри ма както и да е .....

Е ти си знаеш... Обикновенно, като не ми харесва нещо го махам или се махам от там... Знаеш как е. И там си има правила - трябва да се спазват. А относно субтитри и ъплоудери - всичко е безплатно и на добра воля - повярвай, никой не плаща на ъплоудерите ;) Тъй че претенциите... не са ти уместни просто..

djman каза:
Е ти си знаеш... Обикновенно, като не ми харесва нещо го махам или се махам от там... Знаеш как е. И там си има правила - трябва да се спазват. А относно субтитри и ъплоудери - всичко е безплатно и на добра воля - повярвай, никой не плаща на ъплоудерите ;) Тъй че претенциите... не са ти уместни просто..
знам че нее тяхно задължение но при положение че го обещават във главни букви и червен текст е редно да го сторят

Back
Горе