Zaribqvka.EU

winbooz3

Registered
Това е един нов сайт за гледане на клипчета Онлайн.Качват се директно от компътъра и се добавят веднага в сайта без да се чака одобрение и други работи.Сайта ще има и секция за качване на песни и слушане онлайн , но в момента се работи по нея.
http://zaribqvka.eu

renegat96 каза:
защо ми се струва че дизайна е взет от тук
логин системата е от тук...

//мале... 1200 мнение направих...

мда... дизайна е едно към едно
абе като се загледам всичко е едно към едно :shock: :shock: :shock:

/// е моите са 2268 :wink: ///

SandPrince каза:
мда... дизайна е едно към едно

Човека не е дизайнер и за това ползва чужд дизайн (не че аз съм дизайнер ама поне успявам сам да си направя дизайн) :D

системата не е готова писана само дизайна е готов, но него всеки може да за секунди :wink:

даже не е успял да оправи ролоувър ефекта докато е преписвал
мисля, че имаше едни програмки дето посочваш урл и то ти дава всички файлове, картинки, php, html, js, css и др. файлове само посочваш главният урл

Сега е по добре..
Но горе тарсачката там горе не ми отива...
И шрифта във гедъра не е много хубав..
Може още неща да направиш. :wink:

NewGuy каза:
И идеята и дизайна краден какво мога да кажа...

На сичкото отгоре и името на сайта крадено от мен а и използва домейна който го купи това лято.Поне да си беше купил нов домейн и да беше сменил името на сайта.Това толкова ли е трудно ??? Най-добре си купи нов домейн смени името на сайта и сложи някакво ново дизайнче за да запрелича малко :wink: айде и успехи на сайта ти :P

Симеоне искаш със сайта ли да се простиш или ще спреш да спамиш и лъжеш, че съм откраднал името никаде не пише, че е твое и ко те бърка тев какво име ще ползвам ти по-точно копираш и сега си направил сайт от с Joovili поне малко да беше го оправил ти ведя как беше хакнат предишния и уж беше подсигурен и внимавай какво приказваш да не стане и твоят така и за разлика от твоят моят сайт е писан а не готова система :wink: и не ме дразни пак ти повтарям да не си загубиш сайта

Back
Горе