Zaribqvka.EU

NewGuy
И идеята и дизайна краден какво мога да кажа иначе изглежда добре.
нали не ти харесва, че е краден дизайна и идеята пък сайта бил добре поне като пишете малко по смислени работи деца ко да говоря

winbooz3 каза:
Симеоне искаш със сайта ли да се простиш или ще спреш да спамиш и лъжеш, че съм откраднал името никаде не пише, че е твое и ко те бърка тев какво име ще ползвам ти по-точно копираш и сега си направил сайт от с Joovili поне малко да беше го оправил ти ведя как беше хакнат предишния и уж беше подсигурен и внимавай какво приказваш да не стане и твоят така и за разлика от твоят моят сайт е писан а не готова система :wink: и не ме дразни пак ти повтарям да не си загубиш сайта

Дам може моя да е готова система ама това беше времено и вече ми писна от нея затова сега си пиша аз самичак една :wink: хем да съм сигурен че е зящитена хем да дупки и бъгове :wink:

The connection has timed out
The server at zaribqvka.eu is taking too long to respond.
* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

по сайта се прави малко ъпдейт и може да прекъсва от време на време до довечера ще е всичко наред :wink:

winbooz3 каза:
NewGuy
И идеята и дизайна краден какво мога да кажа иначе изглежда добре.
нали не ти харесва, че е краден дизайна и идеята пък сайта бил добре поне като пишете малко по смислени работи деца ко да говоря
Нехаресвам това че си откраднал дизайна и идеята но сайта ми харесва като цяло. Неможете ли да мислите малко по смилено деца ко да говоря ...

първоначабно идеята беше да пуснем сайт за клипчета със добавяне на линкове от заз и ютубе, но с другия админ решихме, че няма да има смисъл и бяхме взели от human системата дето беше правил и само взехме дизайн иначе всичко друго е правено от vesku и мен даже няма нищо общо с на human сайта

Back
Горе