ZETTAHOST

Karfiol

Registered
безплатния хостинг добър ли е ? Моля някой който разбира от пхп да остави скайп :(

питай тук, нали за това е форум

иначе безплатен хостинг може да си вземеш от papagal.bg

искам да ми се обясни подробно как да си кача сайта , phpmyadmin, MySQL Бази Данни,FTP - всичко от до , :(

Най-добре ще е да вземеш някоя книга и да почетеш малко или в Интернет да се разровиш. По-това което си написал до сега съдя, че нямаш дори базовите познания от уеб разработка и не ми се вярва, че някой би се заел да те научи от до просто ей така. :?

:( търсих в интернет ,но не намерих затова питам във форум за такива работи ,но уви подписа на 1 беше верен , в американски форум - питаш и ти отговарят , в български - питаш и ти викат или нещо от сорта

1. Качване на сайт с F.T.P.
Избираш си клиент който ще ти е най-удобен за качването на сайта.
Свързаш се с хоста на който ще го качиш hostname (example.com или IP)
порта по подразбиране е 21. трябват ти FTP username и password. Сайта си качваш в главната директория (/home/user/public_html или www)
Какво е FTP
2. Добавяне на базаданни.
Първо създаваш базаданните с избрано от теб име (example_db) след това създаваш потребител на който му даваш пълни права над тази базаданни (GRAND ACCESS) ако ще добавяш SQL файл отиваш на IMPORT избираш example.sql и го добавяш
3. Свързане с базаданни.
в конфигурационния файл на сайта ти ще зададеш параметри за връзка с базаданни.

hostname = "localhost"
username = "example"
database = "example_db"
password = "password"

Често Задавани Въпроси - тук можеш да намериш отговор на повечето въпроси относно хостинга.
(не правя реклама просто това ми се вижда по-подредено)

Успех :?: :idea:

Karfiol каза:
вижте какво стана със 000уебхост

http://points-bg.webuda.com/

не си въвел правилно потребител и парола за връзка с базаданни. погледни си хубаво как е пълното потребителско име и си направи парола лесна за теб и трудна да бъде пробита.

Karfiol каза:
вижте какво стана със 000уебхост

http://points-bg.webuda.com/
Трябва да си създадеш база от данни, както и да се свържеш нея от файла: config.php. За създаването на база данни трябва да я създадеш от cpanel-а на хостинга ти.
Но доколкото знам тази тема е за коша, защото колкото си спомням админ или някой от екипа забрани помоща към проекти които са с точки. Тоест като наградите и т.н.
:?:

Back
Горе