Анонимните към България - фейк или не ?

god_of_cs

Registered
Какво мислите. Ето вижте клип уж от Анонимните към България. Ако е вярно това, подкрепям. Вие ?

http://www.youtube.com/watch?v=n9ke5PkCdz0&feature=player_embedded
http://www.vbox7.com/play:93fbb184fd
 
Хубаво е да ти дреме, мисля че ако подпишат АСТА и трябва да си купуваш филмите, игрите и софтуера няма да си много щастлив.
 
god_of_cs каза:
Хубаво е да ти дреме, мисля че ако подпишат АСТА и трябва да си купуваш филмите, игрите и софтуера няма да си много щастлив.

Винаги можеш да си гепиш филма , ако ще и десет АCTA да подпишат - но да трябва да се протестира както срещу тях, така и срещу другите боклуци, които се измислят.
 
http://petel.bg/article.php?aid=12320
Явно Анонимните, наистина са в серия и очаквам още подобни и хубави новини. Щастлив съм, че Кольо изяде дръвцето.
Явно не е фейк това, надявам се да не е и още такива сайтове и такива като тоя гологлавия да ги свалят.
 
god_of_cs каза:
Хубаво е да ти дреме, мисля че ако подпишат АСТА и трябва да си купуваш филмите, игрите и софтуера няма да си много щастлив.

1. 90 % от потребителите в интернет НЯМА да си купят филм или софтуер при заплата над 3000 лв / месец -> 100% сигурен.

2. Да кажем имаш заплата 3000 лв / месец, но филма който ще излезе на носител в България ще се появи на пазара месец или два след премиерата в другите страни - > Ти ще чакаш 2 месеца за този филм и ще ходиш по видеотеки да го търсиш вместо да си го изтеглиш от вас и да му се радваш ?
Малко съмнително ....

3. Преди години като нямаше тракери и data, пак сме намирали начини да се сдобием я с филм, я игра. Така, че пак ще се намери решение ...

4. Да кажем, че забранят АКТА и си мислиш - > "Ооо сега няма да ме следят и няма да ми вземат информацията ... " добре звучи, но в България от няколко години има действащ закон, който задължава операторите на интернет и мобилни услуги да записват всички твои данни ( на кого си пратил email, sms, с кого и какво си говорил, сайтове, които посещаваш и какво сваляш ) и да ги пазят в срок минимум 1 година, но този закон няма да се премахне, когато се спре АКТА.
 
Ако имах заплата от 3000 лева на месец :
Първо малък шанс да имам време да търся филми игри и т.н. от липса на време.
Второ аз в момента си купувам всичките игри я през Steam я от Фирми продаващи игри (няма да ги споменя за да не им правия реклама).
Трето - при такава заплата няма да имам никакъв проблем да ходя да гледам филмите на Кино дори да се премиери или пред-премиери.


Относно това че провайдарите на интернет трябва да следят какво правиш мисля че е голяма измама, но ако не знаете доста милиони се наливат в разработката на uTorrent Bitcomet и др. програми за сваляне на торенти който дефактно да следят ТИ какво сваляш , от къде го сваляш , какво сваляш и колко сваляш.Дори в момента има вече работещи торент програми който изпращат тази информация на правителството (за щастие не на Българското).

Днес споменаха, че няма да се подписва ACTA, но това не значи че Найстина няма да бъде подписано защото ние кога разбрахме че искат да я задействат? Когато ножът опря до кокъла, т.е. те могат пак таиничко да подпишат друг подобен (или същият) закон или както се нарича като Акта и да го задействат без ние да разберем.

Edit :
Относно атаката на ПРОФОН, ако не знаете има доста способни български хакери който свалят доста големи сайтове (от сорта на Сайта на Президента, на БСБ Партията и др.) и доста от тях са известни по-форуми и сайтове.
 
Ами почти е сигурно, че България няма да ратифицира АКТА.
http://pressclub.bg/institutions/ministries/20120214/news-70073
 
Просто провлачват нещата и прехвърлят топката на ЕС.

А относно БитТорент протокола - чак ми стана смешно, откъде го измъдри това, че се пращат данни какво сваляш. :D
 
Вече е официално, че България се оттегля от подкрепянето на АКТА. Следете сайтовете на каналите ни: btv.bg и novatv.bg :)
 
nfarkt каза:
Вече е официално, че България се оттегля от подкрепянето на АКТА. Следете сайтовете на каналите ни: btv.bg и novatv.bg :)

Да и аз прочетох днес тази новина от Facebook-а на АренаБГ :}... Дано е така :).
 
Лошо, мноого лошо.
Първо - БТВ ги отписах тотално и доказаха за пореден път, че са манипулирана медия!
Второ - нещата не отиват на добре, така както следя коментарите из нета, всички са убедени, че сме се оттеглили, а това въобще не е така, просто замазват положението! :?
 

Горе