Вашето мнение и за моя сайт

kalybg

Registered
Здравейте,
В момента съм в процес на смяна на шаблона, но все пак се интересувам и от мнението на професионалистите в този сайт. С какво мога да го подобря ? Какво мога да добавя и махна ?
Поздрави

http://www.imot-bg.net

Не е хубаво да се трие кой е направил темплейта и за коя система е..

Joomla rlz.

Както и да е това е твоя работа.

Наистена по-добре го махни защото всички хора го знаем като REFERATI.COM (които наскоро си смениха дизайна) / Просто някой ще си мисли че е в реферати-те, а не е.. доста объркващо е)

И какво искаш да казваме по твоя сайт ? Готова система с информация в него :idea:

Имоти , Топ Оферти и Реклама са на различна височина.
Друго.. малко е дразнещо като избереш "Списък с Агенции " или "Списък на брокерите " как се свива. Иначе ми харесва.

Pussycat каза:
Не е хубаво да се трие кой е направил темплейта и за коя система е..

Joomla rlz.

Както и да е това е твоя работа.

Наистена по-добре го махни защото всички хора го знаем като REFERATI.COM (които наскоро си смениха дизайна) / Просто някой ще си мисли че е в реферати-те, а не е.. доста объркващо е)

И какво искаш да казваме по твоя сайт ? Готова система с информация в него :idea:

Ами Аз съм сложил преди реферати да го сложат шаблона …
Но така или иначе те са го променили …
Този шаблон има проблем с IE7 затова го сменям
Иначе Joomla :?:

Ами как е разположен като модули ... за това питам :)

jooorooo каза:
Друго.. малко е дразнещо като избереш "Списък с Агенции " или "Списък на брокерите " как се свива. Иначе ми харесва.

Не мога да те разбера …
Направил съм меню в дясно само на заглавната страница …
Това ли те дразни … че после го няма ?

kalybg каза:
jooorooo каза:

Не мога да те разбера …

Не ме разбра, като минаваш от index към друга и се свива ширината изцяло, което е леко дразнещо. Цялата дясна част като изчезне и се получава едно скачане на сайта. Точно това скачане е дразнещо :-)

jooorooo каза:
kalybg каза:
jooorooo каза:

Не мога да те разбера …

Не ме разбра, като минаваш от index към друга и се свива ширината изцяло, което е леко дразнещо. Цялата дясна част като изчезне и се получава едно скачане на сайта. Точно това скачане е дразнещо :-)

Разбрахте .... и БЛАГОДАРЯ ...
в новия шаблон ще го оправя

Харесва ми.
НЕ толкова дизайна а това, че този сайт по принцип има потенциал да изкара
някакви пари.
Сайта се развива и има посещаемост.
НЕ мисля, че потребителите на такива сайтове се впечатляват от дизайна.

Нз. дали съм прав, но ми мяза на темплейт и общо взето като дизайн не ми харесва

в общи линии е добре, но както казаха другите потребители доста наподобява скина на referati.com ..... а аз се съмнявам дали не си ползвал готов cms - Joomla

SandPrince каза:
в общи линии е добре, но както казаха другите потребители доста наподобява скина на referati.com ..... а аз се съмнявам дали не си ползвал готов cms - Joomla
да такъв е защото аз съм ползвал joomla и знам какви скинове има с joomla го е правил :wink:

Back
Горе