Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Pussycat каза:Не е хубаво да се трие кой е направил темплейта и за коя система е..
Joomla rlz.
Както и да е това е твоя работа.
Наистена по-добре го махни защото всички хора го знаем като REFERATI.COM (които наскоро си смениха дизайна) / Просто някой ще си мисли че е в реферати-те, а не е.. доста объркващо е)
И какво искаш да казваме по твоя сайт ? Готова система с информация в него :idea:
jooorooo каза:Имоти , Топ Оферти и Реклама са на различна височина.
Друго.. малко е дразнещо като избереш "Списък с Агенции " или "Списък на брокерите " как се свива. Иначе ми харесва.
kalybg каза:jooorooo каза:Имоти , Топ Оферти и Реклама са на различна височина.
Друго.. малко е дразнещо като избереш "Списък с Агенции " или "Списък на брокерите " как се свива. Иначе ми харесва.
Не мога да те разбера …
Направил съм меню в дясно само на заглавната страница …
Това ли те дразни … че после го няма ?
jooorooo каза:kalybg каза:jooorooo каза:Имоти , Топ Оферти и Реклама са на различна височина.
Не мога да те разбера …
Направил съм меню в дясно само на заглавната страница …
Това ли те дразни … че после го няма ?
Не ме разбра, като минаваш от index към друга и се свива ширината изцяло, което е леко дразнещо. Цялата дясна част като изчезне и се получава едно скачане на сайта. Точно това скачане е дразнещо![]()
да такъв е защото аз съм ползвал joomla и знам какви скинове има с joomla го е правил :wink:SandPrince каза:в общи линии е добре, но както казаха другите потребители доста наподобява скина на referati.com ..... а аз се съмнявам дали не си ползвал готов cms - Joomla