Взех си туристическата книжка!

Статус
Not open for further replies.

iCreatives

Registered
Искам да ви се похваля, че направих 200 мнения! :P Сега вече трябва да съм ТУРИСТ! :D
Какво ще кажете за моята СВРЪХ активност? :D
За 10 дена... :mrgreen:
PS: Ето какво прави момче без работа, по време на ваканция... :D

gLaVoReZa каза:
Аз първите ми 200 мнения съм ги правил в продължение на 2 години сигурно.
Какво да се прави... Някой хора не си губят времето.. :D Най-важното е че за тези 10дни научих доста неща! :P

Аа, аз съм чукнал 2000 мнения, а не съм забелязал :D. Еее, как исках и аз да си направя такава безсмислена темичка :D

K0ceTo каза:
Аа, аз съм чукнал 2000 мнения, а не съм забелязал :D. Еее, как исках и аз да си направя такава безсмислена темичка :D
СПАМ да има... Наистина няма голям смисъл, но реших да се похваля! Ако модератор реши може да е изтрие. :)

BBC91 каза:
Не е важно колко си писал, а какво си писал :wink:
И сам можеш да провериш какво съм писъл... ;) Винаги се опитвам да помогна, но не винаги успявам... :D

Мисля, че вече може да се заключва! ;)

iCreatives каза:
BBC91 каза:
Не е важно колко си писал, а какво си писал :wink:
И сам можеш да провериш какво съм писъл... ;) Винаги се опитвам да помогна, но не винаги успявам... :D

Мисля, че вече може да се заключва! ;)

Темите тук не се заключват освен ако няма нещо нередно.
200 мнения тук се правят лесно.
Трудно е да направиш 200 супорт точки без да да се самоизтъкваш,
да се скараш с някой или да имаш претенции да си повече от останалите.
Ентусиазма е хубаво нещо но зависи как ще го развиеш.
Виждали сме стотици като теб, които след това са били баннати.
Не знам какво си научил от тук но ако оцелееш 1 година тук без да
получиш бан ще значи, че си се научил на най-важното:
скромност, търпение, уважение, толерантност.
Програмирането е доста по-лесно.

До момента съм постигнал много в аспект на уеб програмирането и мога да си заявя, че голяма част от знанията ми се дължат на туриста :)

kulov каза:
До момента съм постигнал много в аспект на уеб програмирането и мога да си заявя, че голяма част от знанията ми се дължат на туриста :)
И при мен е така. Много от нещата които знам съм научил от туриста.

slideR каза:
kulov каза:
И при мен е така. Много от нещата които знам съм научил от туриста.

+1 :)

При мен пък всички неща съм научил от туриста. Каквото знам от тук е. :wink:

И аз съм чукнал 2500 мнения (без забележки и банове до момента, което ме радва). :?:

relax15pyt каза:
Само аз ли не съм научил нищо от тука :D

Точно на тази тема, четох твое мнение в една друга тема, но @admin я заключи, и не можех да коментирам.. Беше за това дали от web-tourist можеш да научиш нещо.. Прав си, че тук като цяло се дават готови кодове, но човек, който има желание да научи нещо и да се развива може да се възползва и от най-малкото.. Много голяма част от потребителите предполагам сме научили много от този сайт, и макар, че вече не съм чак толкова редовен потребител (Нямам време) все още ако имам проблем се обръщам към хората тук и винаги се намира решение, било то с готов код (Рядкост, поне при мен) или съвет или просто начин :)

Всичко е до старанието и късмета. Преди да си замразя моя проект, го въртях, суках го, от тук научих много неща. Като спрях да го правя и всичко забравих. Другият пък проблем е, че явно имам някакъв ненормален късмет, че 95% от темите ми остават без адекватен отговор, направо по едно време се бях ужасил :D

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе